newsletter rss
HotNews.ro

Care sunt principalele tipuri de seminte cannabis?


PDF Print
A | a
E-mail
de Legalizeit | Marţi, 7 noiembrie 2017, 10:20 webReleases | Alte Servicii

seminte_cannabis | Foto: webPR.ro
Semintele cannabis sunt pentru planta de cannabis ceea ce sunt strugurii pentru vin. Fiecare tip de seminte da nastere la un tip diferit de planta, existand varietati nenumarate, fiecare cu proprietatile specifice, de la aroma, la continutul de rasini, pana la tipurile de canabinoizi.

Iata care sunt principalele tipuri de seminte cannabis:

1) Seminte de cannabis standard

Acesta este cel mai cunoscut si mai popular tip de seminte de cannabis. Semintele standard necesita o mai mare atentie, deoarece au nevoie un ciclu de lumina specific pentru a intra in stadiul de inflorire. De asemenea, sexul dominant al plantei este aproape imposibil de prevazut, insa de obicei, plantele din care provin semintele de cannabis standard sunt, in mod obisnuit, 50% masculine si 50% feminine. In conditii ideale de cultivare, sunt sanse mai mari sa se dezvolte plante feminine din acestea.  

2) Semintele de cannabis Autoflower

Cannabis ruderalis, cunoscut si sub numele de autoflower, este unul din cele mai populare tipuri de seminte de cannabis. Plantele din soiul autoflower nu necesita un anumit ciclu de lumina/intuneric pentru a inflori, acest lucru insemnand ca semintele cannabis autoflower pot fi plantate oriunde, inflorind dupa 7-10 saptamani. 

Semintele de cannabis autoflower sunt bogate in CBD, un canabinoid cu efecte anti-psihotice si proprietati curative, regasit in uleiul de canabis. 

Originea semintelor cannabis autoflower este in Rusia, unde au fost descoperite in 1942, in partea de sud a Siberiei. Botanistii altoiesc semintele autoflower cu soiuri Indica sau Sativa mai puternice, hibridul fiind o planta usor de crescut, dar cu un continut mai mare de CBD. 

3) Semintele de cannabis feminizate

In functie de sex, planta de cannabis poate fi de 3 tipuri: mascul, femela sau hermafrodita. Semintele de cannabis feminizate sunt preferatele colectionarilor si botanistilor, datorita potentei acestora, fiind modificate genetic pentru a produce plante feminine in 95% din cazuri. Acesta este un mare avantaj deoarece doar plantele feminine de cannabis infloresc. Semintele feminizate sunt create altoind doua plante femele, atat "€œouale" cat si polenul provenind din punct de vedere genetic din plante feminizate. 

Sunt semintele cannabis legale in Romania?

Semintele de cannabis se vand in Romania doar sub forma de suvenir pentru colectionari sau pentru pasionatii de botanica, deoarece fumatul si cultivatul marijuanei si oricarui tip de canabis sunt activitati interzise in Romania, care se pedepsesc conform legii 143/2000. In cazul in care o persoana insista sa afle informatii despre cultivare sau despre orice fel de ocupatie de acest gen din partea comerciantilor, se va considera ca aceasta doreste sa incalce legea si nu i se va onora comanda. 

*Acest articol are scop pur informativ. Nu sustinem, incurajam sau promovam in vreun fel consumul sau traficul de substante ilegale.
  555 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by