newsletter rss
HotNews.ro

Oferte vestiare metalice de la OfficeClass, pentru toate domeniile de activitate


PDF Print
A | a
E-mail
de OffClass | Luni, 6 noiembrie 2017, 17:58 webReleases | Alte Servicii

Cel mai bun raport calitate-pret si cele mai bune oferte la mobilier de birou pentru toate domeniile de activitate, le gasesti numai la OfficeClass! Intra pe site-ul nostru si alege cele mai avantajoase vestiare metalice!

Unele meserii necesita echipamente speciale sau uniforme de serviciu, in functie de domeniul de activitate. Astfel, fie ca esti medic si ai nevoie sa te schimbi la cabinet, cadru militar, avocat sau lucrezi intr-un domeniu tehnic, vestiarele metalice de la OfficeClass sunt cele mai practice si eficiente pentru confortul celor care sunt nevoiti sa-si schimbe hainele la locul de munca, cu o alta tinuta sau o uniforma speciala. Pentru asemenea meserii speciale, iti oferim cel mai bun raport calitate-pret in materie de vestiare metalice!

Asadar, esti in cautarea unui vestiar metalic de calitate? OfficeClass, magazinul online de birotica si papetarie nr. 1 in Romania, iti pune la dispozitie cea mai variata gama, numai de la producatori de top, la cele mai bune preturi de pe piata. Poti alege dintr-o diversitate mare, la OfficeClass avand la dispozitie: vestiar metalic compact,  cusetat, compartimentat (curat/murdar), vestiar metalic cu usi Z, cu bancuta, etc.

Iar pentru ca spatiul este foarte important in ceea ce priveste organizarea incaperilor, din oferta OfficeClass fac parte cele mai practice si eficiente vestiare metalice din punct de vedere al ergonomiei si utilitatii: vestiar metalic compact cu 1 - 2 - 3 usi, simplu sau cu perete interior despartitor, vestiar metalic cusetat sau scolar cu 2 - 4 - 6 - 8 usi etc. Acest aspect este un factor important nu doar in ceea ce priveste spatiul alocat mobilierului, ci si in ceea ce priveste bugetul alocat. Numai la noi gasesti cele mai avantajoase vestiare metalice, bine compartimentate, durabile si practice, reprezantand o investitie inteligenta din toate punctele de vedere! 

De asemenea, iti oferim vestiare metalice gri sau personalizate in diverse culori, cu sau fara picioare, compartimentate sau superventilate. Mai mult decat atat, alegand vestiare metalice, banci pentru vestiare si alte accesorii pentru mobilier de birou de la OfficeClass, vei beneficia de reducerile noastre si ofertele cadou!

1. Vestiar metalic cu picioare si o usa 111/01, 350x350x1800mm + CADOU umerase si casca de protectie

Acest vestiar metalic este ideal pentru echipamente si uniforme industriale, datorita unei structuri de rezistenta realizate din tabla de otel profilata de prima calitate, cu grosime de 0,6mm. De asemenea, acesta dispune de: fante de aerisire in acoperis, suport umbrela cu vas de colectare apa, suport eticheta pe usa si raft in partea superioara cu bara pentru umerase. In plus, OfficeClass iti ofera cadou 5 umerase si o casca de protectie, la achizitionarea produsului!

2. Vestiar metalic cu doua usi Eco+, 600x450x1800mm + CADOU 10 umerase si 2 bucati vesta semnalizare

Un astfel de vestiar metalic, cu o constructie robusta, permite utilizarea sa pe o perioada mare de timp fara interventii. Este prevazut cu doua usi, polita la partea superioara, bara umerase si butuc cilindru cu doua chei pentru fiecare usa, fiind un vestiar metalic sigur si durabil, la un pret redus!

3. Vestiar metalic cu doua usi Z Eco+, 400x450x1800mm + CADOU umerase si botosei 

La acest vestiar metalic, OfficeClass iti ofera cadou 5 bucati umerase si 100 bucati botosi de unica folosinta, ideali pentru domeniul medical.

Cel mai bun raport calitate-pret si cele mai bune oferte la mobilier de birou pentru toate domeniile de activitate, le gasesti numai la OfficeClass! Intra pe site-ul nostru si alege cele mai avantajoase vestiare metalice!

  125 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by