newsletter rss
HotNews.ro

Rezerva un autoturism in 5 minute la FocusRent, companie de inchirieri masini din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de focusrent | Miercuri, 4 octombrie 2017, 10:16 webReleases | Alte Servicii

Daca doresti sa pleci intr-un weekend la munte, daca trebuie sa participi la o nunta sau un alt eveniment si nu detii o masina sau nu vrei sa folosesti autoturismul personal, solutia cea mai la indemana este sa te orientezi catre o companie care ofera servicii de inchirieri masini.


FocusRent, companie de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni cu peste 10 ani de experienta pe aceasta piata competitiva, iti pune la dispozitie 12 masini din clasele economy, premium si business (Dacia Logan, Dacia Duster, Opel Corsa, Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Mondeo, Skoda Octavia, VW Passat, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, Audi A4, BMW X5), dar si doua microbuze (VW Transporter si Mercedes Vito), in cazul in care organizezi un team-building sau o nunta.


Daca te afli intr-una dintre situatiile de mai sus si doresti sa inchiriezi unul dintre autoturismele enumerate, la FocusRent intregul proces nu iti va lua mai mult de cinci minute. Pe homepage-ul acestei companii de inchirieri masini din Bucuresti vei gasi un formular de rezervari, unde trebuie sa alegi modelul de autoturism ales, perioada pentru care doresti sa il inchiriezi si optionalele alese (GPS, scaun auto pentru copil, sofer personal sau transfer Bucuresti-Otopeni si Otopeni-Bucuresti).


Apoi, in partea dreapta a ecranului vei observa un calculator de pret, care iti va afisa suma totala datorata. La FocusRent, spre deosebire de alte companii de inchirieri masini din Bucuresti, nu exista costuri ascunse, iar pretul afisat pe site este si cel final pe care il vei plati. Acesta include toate taxele auto (RCA, full CASCO, rovinieta).


In sectiunea urmatoare, vei completa campurile destinate datelor personale: nume si prenume, e-mail, numar de telefon si mesaje optionale. Apoi, tot ce iti ramane de facut este sa apesi butonul "Trimite" si ai plasat rezervarea, in mai putin de cinci minute. Confirmarea rezervarii iti va fi trimisa pe e-mail, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant FocusRent, pentru a stabili toate detaliile. In maximum 3 ore dupa confirmarea rezervarii, autoturismul ales iti va fi livrat la adresa stabilita.


In ceea ce priveste termenii si conditiile FocusRent, trebuie sa stii ca aceasta companie de inchirieri masini din Bucuresti nu permite conducerea autoturismelor sale in urmatoarele situatii:


- sub influenta alcoolului sau a medicamentelor, narcoticelor sau a altor substante;


- impotriva prevederilor legale;


- daca sunt supraincarcate;


- pentru a tracta alte masini.


Mai trebuie sa stii ca masinile inchiriate de la FocusRent nu pot fi lasate neincuiate, cu geamurile deschise sau cu cheile in contact. In cazul nefericit al unui accident, trebuie sa contactezi compania de inchirieri masini din Bucuresti in cel mult 3 ore si sa nu lasi autoturismul nesupravegheat.


Calitatile care disting FocusRent de celelalte companii de inchirieri masini din Bucuresti sunt seriozitatea, transparenta si orientarea catre nevoile clientilor. Tocmai din acest motiv, ai garantia ca nu vei plati un pret mai mare decat cel afisat pe site si beneficiezi de un call-center disponibil 24/7 pentru orice problema ai intampina, iar, in cazul nefericit al unui accident, iti va fi livrat un autoturism nou in maximum 5 ore dupa ce anunti incidentul. In plus, din respect si grija pentru tine, ai garantia ca vei conduce un autoturism mai nou de 5 ani si cu toate inspectiile tehnice la zi. Asadar, daca ai 21 de ani impliniti si detii carnet de conducere de cel putin un an, te asteptam la FocusRent, companie de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni cu o reputatie impecabila si nenumarati clienti fideli. Intra pe focusrent.ro si rezerva-ti masina dorita in numai 5 minute.

  122 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by