newsletter rss
HotNews.ro

Power Net Consulting va sprijini romanii din Diaspora sa dezvolte afaceri acasa, in Romania  si Diaspora Start-Up: 40.000 de euro pentru orice afacere viabila!


PDF Print
A | a
E-mail
de ConcordCommunication | Marţi, 8 august 2017, 9:47 webReleases | Alte Servicii

lean-startup-2230822_1280 | Foto: webPR.ro

Proiectele amintite vor avea un impact major asupra intoarcerii romanilor in tara, vor stimula antreprenoriatul si vor crea noi locuri de munca. Astfel, romanii valorosi din strainatate vor avea posibilitatea sa isi foloseasca cunostintele si experientele dobandite in afara tarii si sa le puna in practica la ei acasa, sprijiniti de alti romani, cei de la Power Net Consulting.

 

Ideea proiectelor a pornit de la experienta proprie, de fost roman din Diaspora intors acasa cu know-how imbunatatit, iar cand am vazut ca exista deschidere si din partea autoritatilor de a face ceva in acest sens, ne-am decis sa ne implicam si sa sprijinim repatrierea romanilor plecati in afara tarii. Satisfactia construirii unor structuri utile si functionale acasa, este o motivatie puternica, care aduce sanse in plus proiectelor de dezvoltare antreprenoriala in Romania, a declarat Ruxandra Stanica, coordonatorul proiectelor.


Cele doua proiecte beneficiaza de o finantare totala in valoare de peste trei milioane de euro si se adreseaza unui public tinta de 420 de persoane. Activitatile proiectelor vizeaza formare antreprenoriala, aplicarea pentru o finantare de 40.000 euro si asistenta pentru dezvoltarea planurilor de afaceri.

 

Afacerile pe care trebuie sa le dezvolte cei interesati de aceste programe pot fi in orice domenii nonagricole si vor fi infiintate in mediul urban in toate regiunile de implementare din Romania, cu exceptia Bucuresti-Ilfov. Persoanele interesate trebuie sa faca dovada domiciliului sau rezidentei in strainatate in ultimele 12 luni pana la momentul inscrierii in grupul tinta si a experientei sau studiilor in strainatate in domeniul in care intentioneaza sa-si deschida afacerea. Accentul proiectului va fi pus pe romanii din Spania, Italia, Franta, Germania, Belgia, Marea Britanie, putand insa participa si romani din alte state.

 

 

Prin cele doua proiecte, Power Net Consulting continua astfel actiunile dedicate dezvoltarii antreprenoriale a romanilor din Diaspora si din tara.

 

Persoanele interesate pot solicita informatii suplimentare la office@power.ro

  119 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by