newsletter rss
HotNews.ro

Alfredo Seafood: Investitie de 350.000 de euro in gama de produse Gata de Gatit


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Luni, 29 mai 2017, 17:46 webReleases | Alte Servicii

AlfredoSeafood_File-Somon | Foto: webPR.ro
Alfredo Seafood, marca detinuta de Romfood Trading, unul dintre principalii importatori sŸi distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania, continua procesul de dezvoltare s™i consolidare prin lansarea gamei de produse Gata de Gatit, la finalul lunii aprilie a.c. Acest eveniment marcheaza finalizarea unui proces de durata, care a inceput in anul 2013, cand Alfredo Seafood a introdus pe piata peștele proaspat, ambalat in atmosfera protectoare. Investitia in sistemul de logistica a aprovizionarii s™i in prelucrarea pe liniile de productie s™i ambalare speciala se ridica la 350.000 de euro, din care 200.000 de la inceputul anului 2017, cand s-a intrat in linie dreapta cu pregatirile lansarii.

Gama Gata de Gatit cuprinde pești proaspeti, salbatici sau de acvacultura, iar printre sortimente se regasesc atat pes™ti comuni cum sunt somonul, macroul, pastravul sau dorada, cat s™i specialitati ca fileul de cod, randunica de mare, cotletul de ton, frigaruile de creveti sau fileul de chefal.

"€œProdusele Gata de Gatit se potrivesc perfect cu stilul actual de viata al consumatorilor s™i cu nevoile lor: oamenii sunt din ce in ce mai grabiti, mai ocupati s™i vor ca in timpul liber sa stea cat mai putin in bucatarie, gatind! De asemenea, ei is™i doresc produse de calitate, sanatoase s™i usor de preparat. Peștele Gata de Gatit de la Alfredo Seafood este transat, desolzit, eviscerat, filetat, iar in cazul soiurilor mari, ca somonul sau codul, s™i portionat. Am acordat o atentie deosebita ambalarii, care se face in atmosfera modificata sau in vid, prin tehnologia SKIN datorita careia produsele raman proaspete o perioada mai lunga, crescand implicit și termenul de valabilitate. Atuul cel mai important al produselor din gama Gata de Gatit, in afara standardului inalt de calitate, este faptul ca odata scos din ambalaj, pes™tele mai trebuie doar spalat, iar apoi poate fi condimentat s™i preparat termic"€, a explicat Mihai Cristian Darmanescu, Director General al Romfood Trading.

Alfredo Seafood vizeaza o cota de piata de 50% pana la finele lui 2017, pentru gama Gata de Gatit. Previziunile dezvoltatorului marcii Alfredo Seafood pentru gama de produse Gata de Gatit vizeaza atingerea unei cote de piata de 50% pana la sfarșitul lui 2017 s™i triplarea volumelor vandute, in 2022. 

"€žIn acest moment, produsele Gata de Gatit reprezinta cea mai complexa gama din portofoliul nostru, atat din punct de vedere al tehnologiei implicate, cat s™i al investitiei financiare s™i umane. Ne dorim sa stabilim nis™te puncte de reper s™i sa devenim deschizatori de drumuri in aceasta categorie. Alfredo Seafood militeaza pentru democratizarea consumului de pes™te proaspat! Vrem ca romanii sa inteleaga beneficiile unei diete in care pes™tele se regases™te minimum o data pe saptamana. Faptul ca acum pestele proaspat, care este una dintre cele mai valoroase surse de proteine s™i acizi polinesaturati Omega 3, 6 s™i 9, se gases™te in aproape toate supermaketurile este un pas important pentru indeplinirea acestui deziderat!", a completat Mihai Cristian Darmanescu. 

Soiurile de pes™te care fac parte din gama Gata de Gatit sunt pescuite in special din Marea Mediterana, Atlanticul de Nord s™i Marea Nordului. Anumite specii sunt aduse s™i din Marea Baltica, precum s™i din alte zone de importanta secundara din punct de vedere al dimensiunii capturilor. 

Gama Gata de Gatit de la Alfredo Seafood poate fi gasita deja atat in marile lanturi de retail prezente in Romania (Kaufland, Carrefour, Auchan) cat s™i in retelele independente de retail. 

###

Romfood Trading este unul dintre principalii importatori sŸi distribuitori de produse din peste sŸi fructe de mare din Romania. Comercializarea produselor se face prin brandul Alfredo Seafood (www.alfredoseafood.ro), brand creat de Mihai Cristian Darmanescu sŸi lansat in anul 2013. Datorita experientei sŸi relatiilor internationale cu marii producatori de pesŸte din lume, dar şi al celor trei linii de procesare s™i ambalare automatizate sŸi de inalta productivitate din cele doua fabrici din Constanta si BucuresŸti, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atat in cele mai importate lanturi de hypermarketuri sŸi supermaketuri din tara, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Penny etc., cat sŸi in peste 300 de magazine de comert traditional.

  35 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by