newsletter rss
HotNews.ro

Alpha Power Media & Communication intra pe noi piete din Europa


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Miercuri, 3 mai 2017, 11:25 webReleases | Alte Servicii

logo-site | Foto: webPR.ro
Alpha Power Media & Communication (APMC) face inca un pas important catre clientii sai in procesul de targetare a companiilor din alte tari europene, cum ar fi Marea Britanie, Franta, Germania prin implementarea variantei in limba engleza a website-ului apmc.ro. Aceasta etapa face parte din procesul de business development care implica scalarea companiei in cele mai mari tari din Europa.

Una dintre cele mai importante strategii atunci cand vorbim de customer care este aceea de a te adapta, cat de mult posibil, nevoilor si dorintelor clientilor, fie ca este vorba de cei existenti sau de cei doriti. Studiile in domeniu arata faptul ca o companie trebuie sa fie "fit for its customers", ceea ce inseamna ca aceasta trebuie sa genereze o experienta cat mai buna clientului cand acesta ia contact cu brandul in offline sau in online. Una dintre metodele prin care se realizeaza acest lucru este reorganizarea website-ului si adaptarea continutului: crearea unei variante in limba engleza sau in limba originara a clientului, reorganizarea strategiei de content marketing prin includerea unor postari in social media si in alte limbi, crearea unor materiale vizuale specifice etc.

Managerul unei companii trebuie sa descopere si sa inteleaga, in cel mai mic detaliu, nevoile clientilor sai si apoi sa faca schimbarile necesare pentru a asigura acestora cea mai buna experienta atunci cand iau contact cu brandul. Despre importanta existentei unei strategii coerente de customer care si despre cum aceasta poate contribui la cresterea unei companii, Delia Daniu (Co-founder si Managing Partner AMPC) spune: "žIntotdeauna mi-a placut sa spun ca nu suntem perfecti; dar suntem perfectibili. Este extrem de important sa fim receptivi la cei isi doresc clientii si sa le oferim servicii peste asteptarile lor. Si da, atat asteptarile noastre ca antreprenori, cat si cele ale clientilor se schimba foarte des si trebuie sa tinem pasul cu ele prin flexibilitate si adaptabilitate continua!"
  60 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by