newsletter rss
HotNews.ro

Campania Cif Curata Romania a ajuns la Sibiu, pentru prima actiune de curatenie din programul "Impreuna Curatam Romania Calatorind"


PDF Print
A | a
E-mail
de MediaAssociate | Luni, 3 aprilie 2017, 14:42 webReleases | Alte Servicii

Prima oprire din campania Cif Curata Romania a avut loc la Sibiu, pentru actiunea de curatenie din programul Impreuna Curatam Romania Calatorind. Echipa Cif, cei trei castigatori ai primei etape din campanie, impreuna cu insotitorii lor si Lucian Mindruta, au curatat Fantana Falkenhayn (Fantana cu Grilaj) din Piata Mare a orasului.

Cif Curata Romania a ajuns la Sibiu

Pentru ca si-au dorit sa contribuie la redarea stralucirii unui obiectiv turistic national si s-au inscris in campania Cif Curata Romania, trei norocosi castigatori, impreuna cu insotitorii lor, au avut parte de o experienta unica la Sibiu. Veniti din locuri diferite ale tarii (Bacau, Iasi si Horia, jud. Neamt), castigatorii, alaturi de echipa Cif Romania si de Lucian Mindruta, au curatat Fantana cu Grilaj din Piata Mare a Sibiului. Ulterior, s-au bucurat de un tur al Sibiului si de cele mai frumoase locuri din oras, exact ca intr-o vacanta.

Pe durata actiunii de curatare, trecatorii au putut testa produsele Cif pe diferite tipuri de suprafete si si-au manifestat dorinta de a se implica in urmatoarele etape ale campaniei.

Prima actiune de curatare din programul "Impreuna Curatam Romania Calatorind" a beneficiat de sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, dar si de reactiile pozitive ale trecatorilor.

O noua atractie turistica nationala intra in campania Cif: Mocanita, orasul Viseu de Sus


In urma feedback-urilor pozitive si a sugestiilor primite din partea utilizatorilor inca de la debutul campaniei, echipa Cif Romania a decis sa adauge pe lista obiectivelor turistice din programul "Impreuna Curatam Romania Calatorind" inca o locatie inedita - Mocanita din orasul Viseu de Sus. Cunoscuta in intreaga lume drept ultima cale ferata forestiera adevarata, ce functioneaza cu abur, Mocanita reprezinta un simbol cultural, dar si tehnic. Pe langa functia de agrement, aceasta isi indeplineste in continuare scopul initial, acela de a transporta lemne.

Primavara aceasta, echipa Cif Romania si alti trei castigatori vor merge in judetul Maramures, unde vor curata vagoanele Mocanitei din orasul Viseu de Sus. Dupa finalizarea actiunii de curatenie, cei prezenti se vor bucura de o binemeritata plimbare cu Mocanita.

Alatura-te initiativei Cif si poti castiga o excursie in Romania


Pentru a intra in competitia pentru o excursie in Romania, unde modalitatea de plata este reprezentata doar de implicarea intr-o actiune de curatenie, trebuie sa accesezi pagina de Facebook Cif (www.facebook.com/CifRomania) sau direct aplicatia de concurs. Inscrierea se face completand formularul online si indicand, pe scurt, motivul pentru care doresti sa participi in competitie si sa te alaturi demersului Cif de a curata Romania.

Inscrierile in concurs au loc in perioada 3 martie - 30 aprilie 2017, iar actiunile de curatare se vor desfasura astfel:

Alba Iulia: 7-9 aprilie 2017;
Hunedoara: 21-23 aprilie 2017;
Viseu de Sus: 5-7 mai 2017;
Mangalia: 12-14 mai 2017.

Pentru informatii suplimentare, accesati paginile www.facebook.com/CifRomania si www.cif.ro.
  68 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by