newsletter rss
HotNews.ro

Talent Reserve si FoxSalesJobs - servicii integrate de recrutare


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Luni, 27 martie 2017, 12:16 webReleases | Alte Servicii

Talent Reserve si FoxSalesJobs au dezvoltat o platforma de recrutare pentru forta de vanzari care vine in sprijinul acesteia cu resurse si informatii utile din domeniu. Specializata in domeniul vanzarilor, compania acopera una dintre ariile de activitati pe care le integreaza managementul resurselor umane, astfel incat procesul de recrutare sa fie eficient atat pentru candidat, cat si pentru angajator.

Programul de evaluare a candidatilor si Programul de integrare a noului angajat la locul de munca - adresate managerilor din companii – au fost create cu scopul de a oferi solutii aplicate provocarilor pe care acestia le intalnesc in momentul recrutarii si selectiei candidatilor si in etapa de integrare a noului angajat. Cel mai important obiectiv al programelor este cresterea caliatii si eficientei proceselor de recrutare si integrare a candidatilor in noua companie, fapt care il face pe manager sa castige timp, pe care sa il poată aloca altor activitati importante. Astfel, complementar derularii de proiecte de recrutare si livrarea unor candidati potriviti cu rolul si compania angajatoare, programele construite de catre Talent Reserve ajuta la reusita recrutarii, proces de care sunt responsabili atat oamenii din recrutare, cat si managerii angajatori.


Despre cele două noi programe, Oksana Rusu (Owner & Developer Talent Reserve) spune: Recrutarea este o ecuatie cu mai multe necunoscute, iar managerul angajator are un rol crucial prin calitatea implicarii sale, atat in evaluarea candidatilor, cat si in procesul de integrare a noului angajat. Acesta este direct responsabil de atragerea in echipa a oamenilor intervievati si de succesul acestora. In cadrul noilor programe prezentam si exersam stabilirea si urmarirea aspectelor relevante pentru un job, comportamente si intrebari - cheie in cadrul interviurilor pentru a creste calitatea si succesul recrutarii, precum si un program de sustinere a managerului in valorificarea competentelor si potentialului noului angajat. In ceea ce priveste intalnirea cererii si a ofertei in domeniul joburilor de vanzari, Talent Reserve vine in intampinarea acestei nevoi prin intermediul foxsalesjobs.ro, o platforma de job-uri si resurse pentru forta de vanzari. Intr-o formula imbunatatita, platforma pune la dispozitie pasionatilor de vanzari numeroase informatii utile si o serie de evenimente importante din mediul de business.

  27 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by