newsletter rss
HotNews.ro

Montare Gratuita extensii banda adeziva sau - 50% montaj extensii nanoring, microring, cheratina, cusute


PDF Print
A | a
E-mail
de Liviu13 | Marţi, 21 martie 2017, 16:32 webReleases | Alte Servicii

In luna martie, beneficiezi de montare gratuita la extensiile din par natural Belher cu banda adeziva si 50% reducere la montarea extensiilor din par natural Belher: nanoring, microring, keratina si cusute. Pentru a beneficia de oferta, extensiile trebuie sa fie achizitionate de la noi.


Cumpara din magazinul fizic sau online Belher extensii  din par natural Remy cu banda adeziva si beneficiezi de montaj gratuit. Pentru extensiile din par natural cu nanoring, microring, keratina si cusute beneficiezi de 50% reducere la montaj.  

Vezi lista completa a tarifelor aici: http://www.belher.ro/content/8-salon

Magazinul fizic Belher si Studioul Belher se afla in aceeasi locatie: Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2, Bucuresti.

Pentru detalii si programari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0722 466 444 sau prin email (office@belher.ro).

 

Extensiile din Par 100% Natural Remy au o calitate de neegalat, deoarece cuticulele sunt pastrate intacte, firele de par sunt orientate manual in aceeasi directie, pentru a se evita incurcarea, ratia parului este de 95/5 (cea mai mare de pe piata), firele de par fiind de aproximativ aceeasi lungime. BELHER iti ofera certificat de autenticitate si calitate pentru orice tip de extensie din par natural Remy.


 Cu BELHER ai parte de o experienta completa: achizitionare extensii, peruci si aparate de coafat, consiliere in achizitionare, servicii de montaj pentru extensii si peruci, precum si servicii de coafat profesionale.


 

Tine legatura cu noi pe retelele sociale:


Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Youtube: https://www.youtube.com/+BelHerBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/BelHerLoveHair/

G+ : https://plus.google.com/+BelHerBucuresti

 

  37 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by