newsletter rss
HotNews.ro

A doua editie "žAscensiunea in mediul de business prin limba germana", un eveniment HR despre proiectele de training de limba germana


PDF Print
A | a
E-mail
de Centrul de Limbi Straine A_BEST | Vineri, 10 martie 2017, 16:26 webReleases | Alte Servicii

Centrul de Limbi Straine A_BEST (http://www.abest.ro/) organizeaza pe 23 martie cea de-a doua editie a evenimentului "scensiunea in mediul de business prin limba germana" un eveniment dedicat specialistilor de resurse umane din companii, despre impactul asupra mediului de afaceri al proiectelor de training de limba germana pentru angajati. Guest speaker in cadrul evenimentului va fi Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania.  


"Fluenta in limba germana este una dintre principalele abilitati cautate de angajatori. In contextul in care companiile germane sunt printre principalii jucatori de pe piata din Romania, specialistii de resurse umane sunt in permanenta in cautare de candidati care sa poata comunica in limba germana, fie pentru a stabili si a consolida parteneriate de afaceri, fie pentru a participa la sedinte sau intalniri cu reprezentanti ai companiei, de diferite nationalitati", spune Aura Ipate, General Manager-ul A_BEST.  Ea adauga ca "in 2016 cursurile de limba germana au reprezentat 35,35% din totalul cursurilor noastre livrate catre companii".

Centrul de Limbi Straine A_BEST (http://www.abest.ro/) organizeaza pe 23 martie cea de-a doua editie a evenimentului "Ascensiunea in mediul de business prin limba germana", un eveniment dedicat specialistilor de resurse umane din companii, despre impactul asupra mediului de afaceri al proiectelor de training de limba germana pentru angajati. Guest speaker in cadrul evenimentului va fi Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania. 

Evenimentul "Ascensiunea in mediul de business prin limba germana"€  va avea loc la A_BEST Business Lounge din Bucuresti (zona Dorobanti - Romana), cea mai noua solutie de birouri private si sali de conferinte pentru antreprenori, iar participantii la eveniment vor afla de la Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania, informatii cu privire la organizarea si integrarea angajatilor in programe de training de limba germana. De asemenea, partenerii evenimentului au pregatit numeroase premii pentru participantii la eveniment.  


Prima editie a evenimentului "Ascensiunea in mediul de business prin limba germana" a fost una de succes. La evenimentul care a avut loc pe 1 octombrie 2015 a fost prezenta Magda Sandu, HR Manager Porsche Finance Group Romania, iar seminarul a strans peste 50 de participanti in cadrul Hotelului Cismigiu din Bucuresti.

A doua editie a evenimentului "€žAscensiunea in mediul de business prin limba germana"  va incepe la ora 17.30 si va avea trei componente:


-          Prezentari speakeri


·         "€žCriterii de selectie a programelor de training de limba germana" - prezentare sustinuta de Aura Ipate, General Manager Centrul de Limbi Straine A_BEST

·        "€žLimba germana si management de succes" - prezentare sustinuta de Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania

-          

TomTombola cu premii

-          

Sesiune de networking.


Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza invitatiei, in limita locurilor disponibile, si nu presupune nicio taxa de participare.


Parteneri media: Business Woman, Debizz, EconomiaOnline.ro, Allgemeine Deutsche Zeitung


Parteneri eveniment: Elite Business Women, ConfidentPR, TopMovers, A_BEST Business Lounge, Open4Business  


Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST


A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

 

 

  41 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by