newsletter rss
HotNews.ro

Spartan redeschide restaurantul stradal din Arad, cu o investitie de peste 30.000 de euro


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Joi, 9 martie 2017, 16:35 webReleases | Alte Servicii

Spartan_Arad | Foto: webPR.ro
Spartan a redeschis, pe 8 martie, restaurantul stradal din Arad, dupa o investitie de peste 30.000 de euro in modernizarea decorului si suplimentarea numarului de locuri, de la 40, la 55. Unitatea este detinuta de Olivian Mitaru, francizat Spartan care a mai deschis trei restaurante, doua in Arad si unul in Ramnicu Valcea, si are in plan extinderea in zona Transilvaniei.

Restaurantul are o suprafata de 180 m2 si este situat pe Bd. Revolutiei nr. 44, in centrul Aradului, intr-o zona foarte circulata, cu multe cladiri istorice, cafenele, licee si institutii ale administratiei locale, in apropierea primariei si a centrului comercial Ziridava.

"Serviciile acordate clientilor sunt unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei afaceri de succes. In afara de preparatele de calitate, conteaza foarte mult si ambientul in care iti sunt servite, asa ca am decis sa schimbam decorul si sa ne intampinam clientii cu un design mai interesant. Inspirate din stilul antic grecesc, interiorul a fost reamenajat cu materiale precum marmura, placile de granit si lemnul. Am suplimentat si numarul de locuri si, din cate am vazut la deschidere, oamenii apreciaza foarte mult noile decoruri. Am inchis restaurantul doar pentru patru zile si am muncit enorm sa fim gata pana pe opt martie, pentru ca ne-am dorit sa organizam un eveniment in cadrul caruia sa oferim o zi de neuitat si femeilor prezente", a declarat Olivian Mitaru, Director General S.C. Oli&Oli Food S.R.L., compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Vanzari de 480.000 de euro in 2016. Acest restaurant este prima unitate Spartan din Arad, are 13 angajati si a fost inaugurata de Olivian Mitaru pe 3 iulie 2015. Ulterior, omul de afaceri a deschis un restaurant si in centrul comercial Atrium din Arad si inca unul in River Plaza, in Ramnicu Valcea. Cifra de vanzari inregistrata in 2016 de unitatea redeschisa ieri a fost de 480.000 de euro. In cadrul acestui restaurant sunt angajate 13 persoane.

La redeschiderea unitatii au fost prezente circa 1.000 de persoane care au avut ocazia de a se intalni cu doua nume de marca ale celei mai iubite echipe de fotbal din judet, UTA Arad, si cu Laurentiu Rosu, antrenorul echipei aradene si fost jucator la echipa Steaua. Adrian Petre, golgheterul echipei si Richard Filaret au inmanat 10 echipamente cu semnaturile tuturor jucatorilor echipei aradene, castigatorilor unei tombole la care au participat primii 100 de clienti. Cei care s-au aflat printre primele 50 de persoane care au cumparat preparate Spartan in ziua redeschiderii, au beneficiat de bauturi racoritoare gratis, iar 200 de trandafiri verzi au fost daruiti femeilor prezente la eveniment.

In afara de cele trei restaurante deschise, doua in Arad si unul in Ramnicu Valcea, Olivian Mitaru are in plan si inaugurarea celei de-a patra unitati, in toamna, in Shopping City Ramnicu Valcea, centru comercial dezvoltat de NEPI. Alte planuri de extindere vizeaza zona Transilvaniei, in special Aradul, piata pe care deja o cunoaste foarte bine si Oradea.

S.C. Oli&Oli Food S.R.L., infiintata in anul 2015, este detinuta de Olivian Mitaru, a primit francize pentru restaurantele din Arad si Ramnicu Valcea si are 45 de angajati si o cifra de afaceri de circa 1 milion de euro in 2016.
  7 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by