newsletter rss
HotNews.ro

Mastercard si eMAG continua seria de beneficii acordate pentru platile online


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Joi, 9 martie 2017, 12:32 webReleases | Alte Servicii

Mastercard si eMAG | Foto: webPR.ro

Mastercard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume, si eMAG demareaza cea de-a doua etapa a campaniei ”Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte”€, prin care incurajeaza platile electronice in randul consumatorilor din Romania. Pentru prima comanda platita cu un card Mastercard sau Maestro realizata pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicatia eMAG, clientii sunt recompensati cu un Card cadou in valoare de 25 lei, daca nu au efectuat alte plati cu acest card pe aceasta platforma dupa 1 februarie 2016. Campania din acest an face parte din strategia Mastercard de a oferi experiente de plata superioare si beneficii unice consumatorilor.

”Suntem incantati sa ne continuam parteneriatul cu eMAG in vederea extinderii si promovarii platilor online. Cresterea pietei cardurior din ultimii ani demonstreaza potentialul semnificativ al acestui sector si ne bucuram ca am contribuit inca de la inceput la aceasta dezvoltare. Actiunile noastre de pana acum si deschiderea tot mai mare a romanilor fata de modalitatile de plata electronica ne determina sa ne continuam strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii si servicii pentru a le oferi consumatorilor nostri cea mai buna experienta de plata online„€, a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, Romania, Mastercard.

 

”Prin continuarea acestui parteneriat cu Mastercard, incurajam clientii eMAG sa foloseasca online cardurile si sa profite de simplitatea procesului de plata online. Cel mai important este ca, astfel, clientii nostri economisesc timp pe care il pot petrece alaturi de cei dragi sau il pot investi in dezvoltarea propriilor pasiuni”€, a declarat Mircea Balica, Platform Manager eMAG Romania.

 

Clientii care fac achizitii online pe eMAG si utilizeaza un card Mastercard sau Maestro pot activa optiunea Plata cu 1 click, beneficiind astfel de o solutie de plata simplificata si securizata, fara a introduce datele cardului pentru fiecare tranzactie – optiunea Plata cu 1 click preia datele necesare autorizarii tranzactiei sub forma unui cod numeric criptat, asigurand o experienta de plata comoda, in conditii de siguranta deplina.

 

Campania se desfasoara in perioada 1 martie – 15 aprilie 2017, iar prima achizitie din aceasta perioada de pe eMAG rasplateste utilizatorii cu un Card cadou in valoare de 25 lei. Se pot inscrie in cadrul campaniei toti posesorii de carduri Mastercard sau Maestro, neutilizate dupa 1 februarie 2016 pentru plati pe site-ul emag.ro,  m.emag.ro si aplicatia de mobil eMAG. Cardurile cadou nominale sunt valabile in perioada 15 martie – 31 mai 2017 si pot fi utilizate pentru achizitionarea oricarui produs de pe eMAG, cu exceptia produselor din categoriile “Asigurari RCA online”, „Asigurari de calatorie” si  „Supermarket”.

 

Mai multe detalii despre campania „Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte” puteti afla accesand pagina http://www.emag.ro/campaign/cumparaturi-destepte-cadouri-perfecte sau prin consultarea regulamentului campaniei, care poate fi accesat in urmatorul link.

  46 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by