newsletter rss
HotNews.ro

Alfredo Seafood: 2016, un an cu o crestere de 45% pentru noi, marcheaza si consolidarea cresterii la nivelul intregii piete de peste


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Luni, 6 martie 2017, 13:46 webReleases | Alte Servicii

Fabrica Alfredo Seafood | Foto: webPR.ro
Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltator al brandului Alfredo Seafood, a incheiat anul 2016 cu performante notabile si se pregateste pentru un 2017 aflat sub semnul cresterii, dar si al consolidarii. Cu o cifra de afaceri estimata la finalul anului trecut la circa 16 milioane de euro, in crestere cu 45% fata de cele 11 milioane de euro inregistrate in 2015, Romfood Trading vizeaza ca in 2017 sa isi indeplineasca dezideratul de a deveni un vector al schimbarii in tendintele de consum ale romanilor.


€œ2016 a fost un an bun pentru noi, marcat de realizari semnificative in ceea ce priveste noile game de produse promovate, dar si la nivelul imbunatatirilor pe care le-am implementat din punct de vedere tehnologic si logistic. Sunt bucuros sa remarc si trendul ascendent al intregii piete de peste si fructe de mare din Romania care se manifesta, in mod constant, in ultimii trei ani si care a insemnat o crestere de 3% anul trecut. Chiar daca tara noastra se situeaza, la capitolul consumului de peste, inca mult in urma liderilor europeni ca Spania, Franta sau Italia, sunt optimist ca 2017 ne va aduce cu un pas mai aproape de indeplinirea viziunii noastre de piata, aceea ca romanii sa aiba minimum o masa pe baza de peste pe saptamana!”, a explicat Mihai Cristian Darmanescu, Director General Romfood Trading. 

Una dintre cele mai importante investitii in 2016, care va continua si in 2017, este dezvoltarea gamei de produse “ultra fresh”, peste si fructe de mare extrem de proaspete, abia capturate, care ajung la raft intr-un interval cuprins intre 10 si 60 de ore de cand a fost prins. Lansarea cu succes a acestor produse a insemnat, pentru Alfredo Seafood, incununarea a patru ani de cercetare si dezvoltare pe acest segment de piata. 

O alta realizare este si introducerea in marile lanturi de magazine a gamei de produse de lux, care contine sortimente de peste salbatic, fara glazura si fara tratamente cu polifosfati: somon, cod si salau din cele mai indepartate colturi ale lumii. Provocarea a constat, la acest capitol, in metodele de procesare: pestii sunt pregatiti in doar cateva ore, la bordul pescadorului, procedeu ce poarta denumirea de “frozen on board” (congelare la bord) sau sunt congelati la tarm, imediat dupa capturare - “frozen on shore”. Produsele astfel obtinute sunt etichetate ca „fresh frozen” (proaspat congelate).

###

Romfood Trading este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania. Comercializarea produselor se face prin brandul Alfredo Seafood (www.alfredoseafood.ro), brand creat de Mihai Cristian Darmanescu si Daniel Florin Nistor si lansat in anul 2013. Datorita experientei si relatiilor internationale cu marii producatori de peste din lume, dar si al celor trei linii de procesare si ambalare automatizate si de inalta productivitate din cele doua fabrici din Constanta si Bucuresti, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atat in cele mai importate lanturi de hypermarketuri si supermaketuri din tara, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Penny etc., cat si in peste 300 de magazine de comert traditional.

  126 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by