newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cum faci sa impresionezi atunci cand nu te pricepi la gatit?


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Luni, 16 ianuarie 2017, 16:16 webReleases | Alte Servicii

Persoana iubita merita necontenit atentia si grija ta, iar unul dintre lucrurile cu care o poti impresiona este sa-i gatesti. Fie ca alegi sa o surprinzi cu o cina romantica, fie ca vrei sa-i oferi preparatul preferat cand se intoarce dupa o zi grea de munca, gestul acesta o va cuceri. Nu e nevoie nici macar sa fii mare bucatar pentru acest lucru, important e sa doresti sa faci ceva pentru persoana cea mai apropiata sufletului tau.

Si pentru a vedea ca nu este mare lucru sa impresionezi, desi nu esti un mare artist in bucatarie, poti incerca o reteta simpla cu Eva ton in suc propriu. Este vorba de rosii umplute cu ton si branza de vaci. Pentru aceasta, ai nevoie de 4 rosii pe care le speli, le tai capacelele si le scoti continutul. In timp ce lasi la scurs continutul a doua conserve  Eva ton in suc propriu, poti pregati umplutura. Ingredientele succesului cinei pe care o vei pregati cat ai zice peste sunt: 125 grame branza de vaci slaba, o jumatate de ceapa tocata marunt, de preferat verde, o lingurita de bulion, patrunjel tocat, sare si piper. Toate acestea se amesteca pana se obtine o pasta. Separat, se marunteste tonul, se asezoneaza si el cu sare si piper si se umple cu acest amestec cele 4 rosii. Se adauga crema de branza si se pune capac placerii cu bucatele de rosie decupate anterior. Este nevoie doar de 30 pana la 60 de minute pentru ca gusturile sa se intrepatrunda. Vei servi acest preparat simplu si usor cu paine prajita si cu un zambet pe buze.

Gesturi romantice in preparate rapide

La fel de simplu este sa pregatesti o pasta tartinabila cu sardine. Cu siguranta nu va lua mult timp, nu e nevoie sa fi nici pe departe un cunoscator al gatitului si asa vei face fericita si persoana iubita. Pentru a pregati aceasta reteta, ai nevoie de o conserva Eva sardine in ulei vegetal, 200 g branza de vaci, 1 lingura smantana sau iaurt, o jumatate de ceapa, un sfert de legatura de patrunjel, o lingura suc de lamaie, putin chilli, sare si piper. De acum, sufleca-ti manecile si ia-ti ajutorul de bucatar: un blender care va cam face toata treaba pentru tine. Pune in acesta branza, smantana, sardinele scurse de ulei, sucul de lamaie, ceapa tocata si patrunjelul. Mixati bine pana se contopesc toate ingredientele si serviti pe paine. Vezi, si credeai ca e greu sa faci pe indemanaticul in bucatarie! Iar gestul tau romantic sigur va ajunge acolo unde trebuie.

La fel de repede poti alege sa faci o salata cu ton, mai ales ca, fiind seara, este nevoie de ceva mai usor. Doar urmeaza sa dansati si nu vrei ca masa sa va ingreuneze miscarile. Pune la fiert 4 oua, dar lasa-le cat sa fie tari atunci cand le vei decoji. Spala frunzele de la o salata, rupe-le si aseaza-le pe un platou! Cuibareste peste salata cateva rosii cherry taiate in jumatati si un ardei gras galben taiat cubulete. Adauga felii din ouale fierte si continutul unei conserve Eva ton in suc propriu scurs in prealabil. Toate aromele isi iau zborul daca amesteci separat suc de lamaie, ulei de masline si sare pe care il vei presara  peste ingredientele care asteapta cuminti pe farfurie. Se serveste dupa ce a stat la rece timp de 15 minute. Este o salata simpla, gustoasa si hranitoare, numai potrivita pentru o cina in doi, fara mari pretentii.

Adauga straduintei tale, oricare ar fi ea, un vin bun, o muzica linistita si o atmosfera calda, iar seara va fi ca un rasfat de cinci stele.

  



72 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by