newsletter rss
HotNews.ro

Calendare de perete cu fotografii unice


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Vineri, 6 ianuarie 2017, 16:17 webReleases | Alte Servicii

Printam digital sau offset,in regim de urgenta sau in regim normal, calendare de perete de orice tip si dimensiune.

Acestea sunt frumoase si elegante, pe hartie lucioasa si cu spatele din carton si pot sa fie personalizate cu imagini mari si clare, imagini de familie si evenimente speciale din viata fiecaruia si ele va vor primi pe tot parcursul anului din perete din locul in care vor fi puse. Se numesc calendare personalizate pentru ca nu sunt predefinite cu imagini care de foarte multe ori nu va plac si pe care le gasiti prin magazine, puse la vanzare si la un pret urias, ci sunt acele calendare de perete cu imaginile alese de voi sau de un grafician care se ocupa de tema acestor calendare.

Puteti sa utilizati si imagini cu voi si cu familia daca nu aveti o firma pe care sa o reprezentati, dar in cazul in care aveti o firma veti putea utiliza imagini clare si sugestive si un logo sau datele de contact. In cazul in care vreti ca clientii vostri sa va tina minte in cele 12 luni din an atunci in mod sigur o metoda foarte buna este sa le faceti cadou un calendar de perete si firma va fi pusa la fel ca si un afis publicitar pe care il vad mai multe persoane.

Ca si tipografie ne pregatim pentru fiecare final de an cu modele de calendare de perete cu o galerie draguta spunem noi, pentru ca avem o vasta experienta inca din anul 2006 si stim si ca finalurile de an ne invadeaza cu mai multe solicitari de calendare de orice fel. Cei mai multi clienti nu au un model si nici o grafica facuta si apeleaza la serviciile noastre cu scopul de a realiza o macheta buna de print.

  16 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by