newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vrei sa cumperi o saltea Pocket Spring? Iata tot ce trebuie sa stii despre saltelele Pocket Spring


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Luni, 8 august 2016, 16:58 webReleases | Alte Servicii

saltea Pocket Spring | Foto: webPR.ro
In primul rand, saltelele Pocket Spring sunt un produs foarte inovativ, ce a fost introdus pe piata pentru prima oara la inceputul secolului XIX, de catre o firma din Marea Britanie. De asemenea, saltelele Pocket Spring mai poarta numele de saltele Pocket sau saltele cu arcuri impachetate individual. Asa cum arata si numele, la saltelele Pocket Spring arcurile sunt impachetate individual intr-un tip de material textil moale, in comparatie cu saltelele clasice care au arcurile interconectate. Astfel, in cazul nostru fiecare arc se adapteaza independent fata de restul la forma corpului tau, reducand foarte mult punctele de presiune exercitate asupra saltelei.

Cum stii care este cea mai potrivita saltea Pocket Spring pentru tine?

Poate iti pui intrebarea care saltea Pocket Spring este mai potrvita pentru tine. Desi la prima vedere pare o intrebare usoara, in general raspunsul cu privire la salteaua potrivita va fi intotdeauna: depinde. La acest tip de saltele, trebuie sa ai in vedere 3 caracteristici importante, poate a-ti da seama care este cea mai potrivita alegere pentru tine.

Ce trebuie sa ai in vedere in cazul unei saltele Pocket Spring?

  1. Numarul arcurilor din care este construita. O saltea Pocket Spring cu o dimensiune de 150 cm x 200 cm, poate sa contina un numar de minim 600 de arcuri impachetate individual si maxim 200 de arcuri. Astfel, o saltea ce contine un numar mai mare de arcuri se va adapta mult mai bine la forma corpului tau, deorece diametrul acestora va fi mai mic. Deci, o saltea Pocket Spring mai buna, este una cu un numar cat mai mare de arcuri impachetate individual.
  2. Grosimea arcurilor din care este construita. Daca o saltea Pocket Spring contine un numar mic de arcuri, diametrul acestora va fi unul mare pentru a acoperi intreaga suprafata a saltelei, insa moliciunea acesteia este data de grosimea acestora si nu de diametru. Astfel, cu cat arcurile impachetate individual sunt mai subtiri cu atat salteaua va fi mai moale. Este de retinut faptul ca intr-o saltea cu un numar mare de arcuri se vor folosi arcuri cu grosime mica, datorita faptului ca greutatea persoanei care sta pe saltea va fi impartita pe cat mai multe arcuri. Din cauza acestui aspect, pentru persoanele cu o greutate ridicata le este recomandata o saltea Pocket Spring cu un numar ridicat de arcuri impachetate individual.
  3. Invelisul arcurilor impachetate individual din care este construita. Este foarte important si din ce este compus patul care inveleste arcurile. Intotdeauna acest lucru face diferenta. Este bine sa cumperi o saltea Pocket Spring care are un invelis al arcurilor compus din spuma cu memorie, deoarece vei beneficia de o saltea moale si in acelasi timp foarte buna pentru tine.

Daca ti cont de aceste trei aspecte importante, iti va fi foarte usor sa iti alegi modelul potrivit pentru tine!
  209 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings