newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Business Women Forum Romania organizeaza o noua editie  a seminarului - De la angajat la antreprenor


PDF Print
A | a
E-mail
de Adriana Cocirta | Joi, 12 mai 2016, 13:17 webReleases | Alte Servicii

BWFR_seminar | Foto: webPR.ro
Business Women Forum Romania (BWFR) organizeaza, incepand cu 24 mai, cea de a doua editie a seminarului De la angajat la antreprenor, dedicat angajatilor din Romania care vor sa isi dezvolte propria afacere inainte de a renunta la job-ul actual, expatilor care isi doresc sa inceapa o afacere aici, dar si celor care au deja un ONG. Alaturi de Osnat Peled - presedinta BWFR, vor vorbi o serie de mentori si reprezentanti de seama ai comunitatii oamenilor de afaceri din Romania, astfel incat, la sfarsitul celor 3 editii, participantii sa isi poata insusi o serie de instrumente practice care sa ii ajute la construirea unei afaceri de succes.

In cadrul primei parti - De la vis la realitate - primii pasi (24.5.2016, 18:00-21:00) - participantii vor primi informatii concrete despre cum sa alcatuiasca un plan de afaceri, despre cum sa testeze fezabilitatea conceptului de business, despre cum sa isi aleaga, in mod inspirat, partenerii si despre cum sa stabileasca obiective masurabile de afaceri.

Cea de a doua parte a seminarului - Marketing si vanzari (14.6.2016, 18:00-21:00) - va include prezentarea celor mai importante principii si strategii de marketing si vanzari, care ii va ajuta pe cei prezenti sa construiasca un plan de marketing corect, sa elaboreze si sa implementeze o strategie de promovare a afacerii in mediul online, incluzand website-ul, social media etc.
 
Ultima parte - Academia banilor - obtinerea finantarii (28.6.2016, 18:00-21:00) - va contine informatii importante despre sursele de finantare pe care start up-urile pot sa le acceseze si despre cum antreprenorii pot sa abordeze finantatorii astfel incat sa obtina banii de care au nevoie. In egala masura, cei prezenti in sala vor avea acces la solutii financiare creative si la studii de caz inspirationale. Intregul seminar va fi in limba engleza, iar fiecare participant va beneficia de mentorat 1 la 1 cu manageri si antreprenori de succes care au fost vorbitori in cadrul celor trei parti.

Gazda si moderatoarea seminarului va fi Osnat Peled, presedinta BWFR si director general al Mentor Finance (private equity firm), care are o experienta de peste 15 ani in mediul de afaceri national si international. Va invitam sa va inscrieti aici sau la adresa de e-mail pr@bwfr.org.

Despre noua editie a seminarului

De la angajat la antreprenor, Osnat Peled ne-a declarat: BWFR isi propune sa sprijine femeile pe drumul catre a deveni antreprenoare, oferindu-le tehnici updatate, know-how si instrumente utile. Structura seminarului este bazat pe un curs tinut in Israel care ajuta angajatii sa devina antreprenori si sa reduca riscurile in primul an de activitate. Suntem mandri sa prezentam, in cadrul seminarului, absolventii primei editii care deja au o afacere de succes si au obtinut rezultate minunate.
  235 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by