newsletter rss
HotNews.ro

webReleaseColectarea deseurilor este facuta cu simt de raspundere de catre firma Greenglobal.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 28 aprilie 2016, 12:51 webReleases | Alte Servicii

Pe site-ul celor de la Greenglobal.ro sunt enumerate motivele pentru care colectarea deseurilor este responsabilitatea noastra, a tuturor, precum si modalitatea completa prin care firma realizeaza acest lucru. Colectarea profesionala a deseurilor este ceea ce in Romania se practica mai putin, dar compania Green Global, si-a propus sa isi asume aceasta misiune, pentru ca tara sa devina mai sigura si mai curata.

Pe fiecare pubela, amplasata in Bucuresti, gasim simbolul omului civilizat, care isi arunca deseul la cos. Dar in prezent, deseurile sunt impartite in multe categorii, provenind de la activitati si procese cat se poate de diverse. Multe dintre ele vor trebui colectate separat pentru reciclare, iar multe altele trebuie colectate si tratate separat, fiind toxice, deci periculoase pentru om si mediul inconjurator.


Colectarea de deseuri este realizata de firma Greenglobal.ro in functie de tipologia de deseu


Firma bucuresteana Greenglobal.ro specializata in colectarea deseurilor are solutii pentru fiecare tip de deseu in parte. Deseurile sunt impartite in mai multe categorii, fiecare cu specificul sau, iar aceasta companie ofera solutii profesioniste de colectare care se aplica deseurilor de mai jos:


·        Deseuri menajere – sunt printre cele mai comune tipuri de deseuri; ele pot fi colectate, doar daca exista recipiente in care precolectarea selectiva se poate face si doar daca cetatenii dau dovada de un minim interes pentru deseurile din hartie, carton, metale, resturi alimentare, resturi organice sau lemnoase

.


·         Deseuri industriale – spatiile industriale sunt destul  de insemnate, si au o capacitate de productie extrem de mare datorita automatizarii, dar pe de alta parte sunt imense generatoare de deseuri; in functie de industria din care provin, deseurile au un impact mai mare sau mai mic asupra ecosistemului

.


·        Deseurile periculoase – sunt cele explozibile, oxidante si corozive, inflamabile, iritante, infectioase, chiar si cancerigene, toate acestea fiind preluate de firma de colectare a deseurilor Greenglobal.ro, una dintre cele mai bune cand vine vorba de firme de colectare a deseurilor.


·         Deseuri medicale - se recunosc dupa forma specifica, pot fi ambalaje, flacoane, ace, iar acelea care au fost deja folosite si atinse de tesuturi, fluide sau componente umane sunt colectate cu si mai multa atentie de firmele de colectare a deseurilor.


·         Deseuri  electronice – DEEE (deseuri electrice, electronice si  electrocasnice), care necesita un proces amplu, mai complex decat de obicei in privinta colectarii. 


Pe site-ul firmei Greenglobal.ro se poate cere o oferta online in functie de particularitatile institutiei care apeleaza la astfel de servicii. Compania care detine Greenglobal.ro poate fi contactata telefonic la numerele 021.320.1565 sau 0765.475.754, sau prin e-mail la adresa office@greenglobal.ro.


Colectarea deseurilor este o activitate reglementata de ANPM (Agentia Nationala pentru Protectia Mediului) si are certificari ISO 9001, 14001 si 18001. O firma de colectare a oricaror deseuri enumerate mai sus detine aceste certificari si este supervizata de ANPM, astfel incat sa se respecte standardele in domeniu si sa isi permita asumarea rolului de colector de deseuri de care avem cu totii nevoie. 

  100 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings