newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Indeparteaza usor petele si depunerile de piatra cu solutii anticalcar profesionale marca Dacris94!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 5 august 2015, 13:09 webReleases | Alte Servicii

Depunerile de calcar si petele aparute in urma folosirii apei, sunt cele care creeaza un aspect neplacut obiectelor sanitare. Mai mult decat atat, rugina este cea intalnita frecvent pe robineti, acolo unde apa ramane in cantitati mari ori de cate ori folosesti obiectele sanitare! Astazi, magazinul online Dacris94.ro iti propune anticalcarul lichid, o solutie profesionala cu ajutorul carei tot va straluci in casa ta!


Anticalcarul lichid - pret si cantitate!


Magazinul online Dacris94.ro este cel care dispune de variate optiuni pentru a cumpara anticalcar lichid in cantitatea necesara! Astfel, ai optiunea de a alege anticalcarul cu pulverizator la 575ml, anticalcarul lichid la canistra ( 5 sau 20 litri) sau anticalcarul lichid tip vrac. In functie de aceste caracteristici vei dispune de diferite preturi, insa in nicio varianta ele nu vor creste peste nivelul pietei!

Cum este recomandat sa folosesti solutia anticalcar lichid!

Specialistii Dacris94 recomanda ca solutiile anticalcar sa fie folosite pe suprafete afectate doar de pete de piatra si de rugina. Tipurile de suprafete pe care aceasta solutie le poate curata sunt:

  • Robineti
  • Obiecte sanitare
  • Instalatii sanitare
  • Ceramica
  • Plastic
  • Sticla

Solutia anticalcar se pulverizeaza pe suprafata afectata, iar timpul de actiune este de 15 minute, dupa curata usor cu un burete abraziv si se clateste cu apa rece. Daca simtit nevoia sa repetati operatiunea, o puteti face, insa nu intr-un mod excesiv! Culoarea produsului este incolora, iar spre deosebire de alte produse confectionale, solutiile anticalcar de la Dacris94 au un miros parfumat si fresh pentru a nu da senzatie de sufocare persoanei care o utilizeaza!


Despre Dacris94


Dacris94.ro este magazinul online care promoveaza si furnizeaza produse cu uz casnic sau industrial, destinate oricarei persoane care doreste sa foloseasca eficienta acestora! Orice tip de produs poate fi comandat online, folosindu-se platforma de achizitionare oferita de Dacris94.ro !

###

 

  306 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings