newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Pentru o nunta tematica de vara, Cofetaria Armonia este pregatita sa creeze tortul perfect pentru marele eveniment!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 27 iulie 2015, 12:22 webReleases | Alte Servicii

torturi nunta | Foto: webPR.ro

Asa cum bine stiti, tortul reprezinta o parte din bugetul de care dispuneti pentru organizarea nuntii, insa oricat de mic este acesta, el nu trebuie sa lipseasca din cadrul marelui eveniment. Mirii aleg adesea sa isi organizeze nunta din timp pentru a se asigura de faptul ca toate detaliile vor fi puse la punct, iar una dintre grijile pe care le au este alegerea tortului pe care il vor expune in fata invitatilor. Pentru a-i asigura de succesul evenimentului, cofetaria Armonia din Bucuresti este pregatita in orice moment pentru a crea tortul perfect, personalizandu-l atat in functie de preferintele clientilor, cat si in functie de tematica nuntii!


Tortul reprezinta vedeta dulciurilor servite la nunta!


Indiferent de gustul si preferintele mirilor, tortul creat de cofetarii Armonia va fi vedeta dulciurilor servite in cadrul nuntii. Intrucat aparitia sa marcheaza un moment important din cadrul nuntii ( taierea tortului), alegerea este una extrem de dificila pentru viitorii casatoriti. Indiferent daca se doreste ca desertul sa fie cu tente tematice sau cu tente clasice, acesta va fi vedeta surpriza a petrecerii, intrucat cofetarii Armonia stiu cum sa insufle eleganta, stil si rafinament oricarui preparat creat in laboratoarelor lor de specialitate!

Intradevar, exista o tipoligie a deserturilor, insa doar mirii sunt cei care vor avea de spus ultimul cuvant imn ceea ce priveste alegerea lor. In cofetaria Armonia va puteti personaliza tortul pentru nunta, atat in ceea ce priveste decorul si designul, cat si in ceea ce priveste aroma si textura acestuia. Nunta este un eveniment unic in viata, iar cofetarii experimentati stiu cat de important este ca desertul creat sa ii reprezinte pe viitorii miri! Si pentru ca orice nunta se bazeaza pe un buget specific, pretul tortului poate fi personalizat in functie de cerintele pe care le veti solicita maerstrilor Armonia!


Despre COFETARIA ARMONIA


Cofetariaarmonia.ro este locul din online in care veti gasi zeci de modele de prajituri, torturi sau produse de panificatie si patiserie pe care le puteti servi indiferent de locatia in care va aflati. Cofetarii Armonia ofera transport la domiciliu, iar in ceea ce priveste realizarea comenzilor, acestea se pot realiza fie online, fie telefonic - 021.324.40.20 / 0722.616.180! De asemenea, cofetarii Armonia va asteapta si la sediul fizic al cofetariei aflat pe strada Str Campia Libertatii , nr. 46 , bl. 52 , parter , sector 3, Bucuresti!

###

  352 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by