newsletter rss
HotNews.ro

Peste 1.000 de copii iau parte la actiunea de plantare "Radacini tinere pentru padurile de maine"


PDF Print
A | a
E-mail
de alexandra.barbu | Joi, 23 noiembrie 2017, 10:58 webReleases | Agricultura

10.000 de puieti vor fi plantati - Sambata, 25 noiembrie, Ploiesti Shopping City da startul celei de-a doua editii a actiunii de plantare "€žRadacini tinere pentru padurile de maine"€.

Dupa succesul primei editii, centrul comercial organizeaza o noua actiune de plantare prin care isi propune sa imbogateasca spatiul verde din zona si, totodata, sa creasca gradul de implicare a tinerei generatii in protejarea mediului inconjurator. Cu ajutorul celor 1.000 de copii inscrisi, 10.000 de puieti vor fi plantati sambata, intre orele 10:00-18:00.

Pe liziera verde, care se intinde pe o suprafata de 2.000 mp, va fi plantata o gama variata de specii de copaci, precum frasin de Pennsylvania, stejar, tei si salcam rosu. Pe parcursul anului, copiii vor putea sa viziteze spatiul verde si sa observe evolutia copacilor pe care i-au plantat. De asemenea, zona va beneficia si de servicii profesionale de intretinere, fiind asigurate de cursantii „Scolii de Flori”.

 Campania "Radacini tinere pentru padurile de maine" are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare asupra importantei ingrijirii mediului inconjurator si responsabilizarea copiilor pentru a se implica activ in ingrijirea naturii.

 Actiunea de plantare se desfasoara impreuna cu "Scoala de Flori"€ si beneficiaza de sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova.

 Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.


Despre Ploiesti Shopping City


Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, are o suprafata inchiriabila de 55.000 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 sali de proiectie, dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu NEPI Rockcastle. 

  156 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by