newsletter rss
HotNews.ro

Tot mai multi fermieri folosesc utilaje moderne! Afla ce spun ei


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Marţi, 21 februarie 2017, 16:08 webReleases | Agricultura

separator electric smantana | Foto: webPR.ro

Munca intr-o ferma nu este deloc usoara, iar fermierii resimt foarte mult conditiile grele de lucru si pentru a-si usura munca ei incearca sa investeasca subventiile de la stat in utilaje moderne. Pentru un fermier este esential sa puna la dispozitia clientilor produse de calitate si, de aceea, se impune o alegere atenta a aparaturii folosite.

Un fermier modern stie ca munca fizica pe care o depunea de dimineata pana seara poate fi partial inlocuita de inventiile pe care tehnologia i le pune la dispozitie. Cu toate ca efortul este inca necesar, acesta este incomparabil fata de cel depus anterior.


In urma unui sondaj realizat printre fermieri, am constatat ca ei sunt extrem de multumiti de evolutia tehnologiei si de cum ii ajuta aceasta in munca lor de zi cu zi. Cei care conduc afaceri mai mici spun ca s-au gandit la o altfel de investitie si s-au interesat foarte mult cu privire la utilajele moderne inainte de a le achizitiona. Intrebati fiind despre cele pe care le considera extrem de utile si motivele lor, acestia au enumerat:

  • separatorul de smantana electric de la www.FermierulAfacerist.ro se pare ca acesta separa smantana si laptele, cel din urma avand in urma procesului maximum 0,5% grasime. El are butoane speciale pentru reglarea concentratiei de grasime, fiind extrem de usor de folosit. Astfel, calitatea smantanii va fi net superioara celei de pe piata.
  • aparat de muls: se pare ca femierii au achizitionat aparate de muls vacile, pentru ca pierdeau foarte mult timp cu mulsul manual. Datorita acestuia, ei au posibilitatea sa colecteze laptele de la mai multe vaci deodata si singurul lor efort sa conste in verificarea bidonului si mutarea instalatiei catre alte animale.
  • tocatoare pentru resturi vegetale: scopul acestora este sa eficientizeze procesul de pregatire a hranei, fiind indispendabil pentru orice fermier. El ajuta la tocarea, zdrobirea si spargerea tuturor boabelor in bucati, precum si a cocenilor sau paielor, astfel incat animalele sa poata manca mai bine.
  • sistem de spalat: pentru ca este foarte greu sa pastreze curatenia intr-o ferma, unii dintre cei care au raspuns la intrebarile acestui sondaj au afirmat ca folosesc un sistem de spalat. Cu toate ca multi oameni se gandesc cat de murdar trebuie sa fie intr-o ferma si ce miros trebuie sa indure fermierii, ei s-au modernizat si folosesc astfel de sisteme. Bineinteles, ele sunt extrem de utile si pentru ca igiena animalelor si a produselor prime pe care acestea le ofera trebuie sa fie excelente.
  • standuri de hranire: da, fermierii romani cumpara standuri de hranire pentru a se asigura ca procesul de hranire al animalelor este eficient. Procesul este astfel fluidizat, intrucat fiecare animal in parte primeste exact cantitatea ideala de care are nevoie.
In concluzie, tot mai multi fermieri romani au ales sa isi modernizeze fermele si, implicit, sa isi usureze munca. Ei reusesc sa faca asta cu ajutorul unor utilaje speciale pentru ei, precum separatoare de smantana profesionale, aparate de muls, tocatoare pentru resturi vegetale, sisteme de spalat si standuri de hranire, iar calitatea produselor lor este mult mai buna. Pentru a se asigura ca beneficiaza de cele mai bune oferte, orice fermier poate apela cu incredere la magazinul online fermierulafacerist.ro, intrucat va gasi utilaje excelente atat din punct de vedere al calitatii, cat si al preturilor. 

  84 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by