newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Irigatia adecvata a gradinii, asigurata de motopompele de pe MagazialuCostica.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 4 mai 2016, 18:54 webReleases | Agricultura

logo magazia lui costica | Foto: webPR.ro

Magazia lu' Costica este locul unde gradinaritului i se acorda o atentie deosebita. Pe magazinul online, motopompele la pret imbatabil asigura mijloacele tehnice pentru ca oricine sa isi poata iriga gradina atat de bine incat primavara si vara sa nu isi faca simtite eventualele perioade de seceta. Motopompele de vanzare infatisate pe MagazialuCostica.ro sunt prezentate foarte bine si descrise in amanunt, pentru ca decizia de cumparare sa fie cea corecta, potrivit gradinii fiecaruia.

 

Orice bun gospodar are nevoie de utilaje care sa ii vina in ajutor. Fara ele, munca in gradina va fi foarte grea si de multe ori ineficienta, oricat s-ar stradui gradinarul. Pentru irigatia gradinii, o motopompa este ceea ce trebuie. Gradinarul se va orienta catre un magazin online de unde sa isi poata culege toate informatiile, si de pe care sa plaseze usor comanda pentru motopompa care ii trebuie.   

 

Motopompa pentru apa curata, semi-murdara sau murdara? MagazialuCostica.ro face diferenta

 

Motopompele sunt construite special pentru irigatia gradinilor, fiind necesara o sursa de apa. Sursa de apa este diversa, poate sa fie reteaua de apa, subsoluri, containere, chiar si balti din gradina. Avand asemenea surse de apa, motopompele se pot folosi si in mutarea apelor dintr-o parte in alta, fara sa implice gradini si irigatii.

 

Motopompele pentru apa curata pot avea ca sursa de alimentare doar apa de pe retea sau din containere, daca se foloseste apa semi-murdara sau murdara exista riscul defectiunii. Motopompele care sunt de vanzare pe MagazialuCostica.ro si sunt destinate apelor semi-murdare sau murdare sunt prevazute cu elemente suplimentare contra defectarii fata de cele pentru apa curata.

 

Motopompele pentru apa semi-murdara transfera apa incarcata cu particule solide dintr-un loc in altul, nu este indicat sa se ude gradina imprastiind si particule solide peste plantatii. Asadar, se foloseste in agricultura dar nu pentru irigatii, in constructii si asa mai departe.

 

Motopompele pentru apa murdara sunt acelea care au un diametru mai mare de intrare si de iesire, astfel incat toate elementele gasite in apa murdara sa poata trece, indiferent care sunt. Acestea se folosesc la eliminarea apei produsa de inundatii sau deversari, sau apele menajere uzate. Pretul unei astfel de motopompe este, de regula, mai ridicat. 

 

MagazialuCostica.ro prezinta factorii de care se tine cont in alegerea motopompelor

 

Motopompele care sunt de vanzare peMagazialuCostica.ro sunt incadrate pe mai multe categorii, in functie de care cei interesati pot alege sa vada exact ceea ce este relevant. Urmatorii factori decid ce motopompa va fi adaugata in cosul de cumparaturi:

 

·         Puterea dezvoltata (in functie de suprafata care trebuie irigata, pompele dezvolta o putere intre 1 si 10 CP)

·         Adancimea de aspiratie (sub 10 metri, in general, dar suficient pentru a ajunge la sursa de apa dorita)

·         Inaltimea de refulare (are mare legatura cu puterea dezvoltata, si se stabileste tot in functie de suprafata care trebuie irigata)

·         Debitul (daca 3 mc/h este putin, debitul maxim al motopompelor de la Magazia lu’ Costica poate ajunge si la 70 mc/h)

·         Producatorul (fiecare gospodar poate sa prefere un producator sau altul; Magazia lu’ Costica importa motopompele de la versatilul AGT, prestigiosul Honda, binecunoscutul Kipor sau alti producatori recunoscuti precum Media  Line sau AL-KO)  

 

Un alt factor, bineinteles, consta in pretul pentru motopompa. Poate nu intotdeauna bugetul este cel scontat, si motopompa dorita nu poate fi cumparata asa usor. Magazia lu' Costica se preocupa de irigatia bine facuta oricarei gradini, si acorda un pret accesibil pentru motopompe. O motopompa trebuie sa aiba pretul mai mic pe online decat in magazinele fizice, iar pe MagazialuCostica.ro se practica preturi adaptate mediului online, si mai atractive in raport cu alte magazine online de profil.

 

Magazia lu' Costica poate fi contactata telefonic la numarul 0741.077.261 sau pe adresa de e-mail comenzi@magazialucostica.ro.         

  199 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by