newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Famous Roses aduce eleganta si bunul gust la tine in gradina!


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 1 octombrie 2015, 17:48 webReleases | Agricultura

Mona Lisa- Meilyxir | Foto: webPR.ro

Cu varietatea butasilor de trandafiri din cele mai alese soiuri, gradina ta se va transforma cu siguranta intr-un paradis al miresmelor de neegalat! Te-ai gandit vreodata ce au in comun Julio Iglesias, Monica Belluci, Leonardo Da Vinci si Edith Piaf? Pe www.famousroses.eu descoperi renumitii trandafiri frantuzesti, care le poarta numele si a caror frumusete este recunoscuta in intreaga lume. 

Famous Roses iti ofera o gradina desprinsa din cartile de poves™ti, avand experienta vasta in cresterea, recoltarea, depozitarea si livrarea butasilor de trandafiri. Mai mult, calitatea acestora se incadreaza in categoria A (cea mai buna calitate). Varietatea soiurilor de trandafiri, dintre care poti alege, iti personalizeaza gradina in functie de preferintele tale: de la trandafiri cataratori, ideali pentru a da culoare si un aspect romantic pergolelor si arcadelor din gradina, pana la trandafirii speciali pentru prepararea dulceturilor sau a siropului.

Daca esti iubitor de trandafiri, iti poti comanda acum cele mai spectaculoase soiuri de trandafiri de gradina, avand disponibile colectiile Poulsen, Meiland Richardier, Georges Delbard, dar si soiuri inmiresmate, care vor iti vor invalui gradina sau coltul de natura din casa intr-o atmosfera boema.

De asemenea, vei beneficia de indrumarea si sfaturile utile ale specialistilor Famous Roses pentru cumpararea, plantarea si intretinerea trandafirilor de gradina. Comenzile se pot face online, prin telefon sau email, iar serviciul de livrare este disponibil oriunde in Romania si Europa.

Afla mai multe detalii: http://www.famousroses.eu/

  208 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by