newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Mii de bucuresteni, asteptati in satul din mijlocul orasului la RuralFest


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Vineri, 18 septembrie 2015, 10:55 webReleases | Agricultura

Afis Rural Fest 2015 | Foto: Chelgate Romania
Mii de bucuresteni sunt asteptati pe soseaua Kiseleff, duminica, 20 septembrie, in intervalul 9:00 - 20:30, la RuralFest 2015, evenimentul care aduce satul romanesc in mijlocul Bucurestiului.
 
La RuralFest isi dau intalnire peste 140 de producatori, mestesugari, artizani si alti iubitori ai satului romanesc. Evenimentul isi propune sa refaca legatura dintre locuitorii din mediul urban si satele romanesti autentice din Moldova, Transilvania, Oltenia, Dobrogea si Muntenia, cu gustul, traditiile, obiceiurile si povestile fiecarei regiuni.
 
Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, a declarat: "A fi european inseamna, in primul rand, a avea valori si radacini solide. Valorile Romaniei isi au radacinile la tara si ma bucur sa vad astazi, in mijlocul Bucurestiului, o adevarata sarbatoare a traditiilor si obiceiurilor satului romanesc. Romania a reusit sa pastreze un capital extraordinar de autenticitate, pe care evenimentul de astazi il pune in valoare."
 
RuralFest va fi deschis la orele 10.00 de seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin.
 
RuralFest include: un targ al micilor producatori de hrana sanatoasa, degustari de produse, demonstratii mestesugaresti, restaurante cu preparate specifice regiunilor istorice, expozitii cu vanzare a produselor traditionale, prezentari ale organizatiilor neguvernamentale interesate de conservarea valorilor rurale, si o microferma de animale.
 
RuralFest este organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, impreuna cu partenerii sai in acest eveniment, Ministerul Agriculturii si Primaria Municipiului Bucuresti, in soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si strada Arhitect Ion Mincu, duminica, 20 septembrie, in intervalul orar 9:00 - 20:30.

Puteti vedea programul zilei aici.

 Citeste mai multe despre   
  1444 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by