newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:In plin sezon de vara cei de la Magazia lui Costica ofera clientilor lor modele de tractoare noi si perfomante


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Marţi, 18 august 2015, 12:37 webReleases | Agricultura

logo magazia lui costica | Foto: webPR.ro

In mediul rural, detinerea unui tractor este foarte importanta data deoarece cu ajutorul unui astfel de utilaj agricultorii isi pot desfasura multe din activitatile lor de zi cu zi.  In afara de activitatile agricole pentru propria gospodarie, cu ajutorul unui tractor se pot desfasura alte activitati agricole aducatoare de profit pentru proprietarul utilajului.


Aici gasesti tractoare fabricate de producatori renumiti la nivel mondial


Tractoarele sunt printre cele mai utilizate utilaje agricole data fiind multitudinea de activitati ce se pot desfasura cu acestea. La Magazia lui Costica diversitatea de modele de tractoare noi este una larga, producatorii fiind unii renumiti precum Belarus, Lamborghini si LS. Acesti producatori sunt renumiti pentru calitatea si performanta tractoarelor fabricate in intreaga lume.

Unul din cele mai puternice tractoare noi prezente in gama celor de la Magazia lui Costica este modelul  Belarus 2022.4 acesta avand nu mai putin de 212 CP.  Acest tractor este dotat cu un motor Diesel foarte puternic fiind certificat in confortmitate cu etapa a 2a din Directiva 2000/25//CE. Modelul se adreseaza activitatilor agricole obisnuite ale celor care lucreaza in agricultura.  Acest tractor dispune de o instalatie hidraulica  MHS - Spate MHS :+. Capacitatea de ridicare a acestui utilaj este de 6900 de kg greutatea maxima admisa fiind de 10.000 de kg.

Un alt model de tractor nou pe care il puteti gasi la Magazia lui Costica este Belarus 892 cu 89 de CP. Ca si in cazul tractorului prezentat mai devreme, motorul este Diesel de 4 cilindri  dotat cu turbosuflanta, racire cu apa dar si cu injectie directa. Capacitatea cilindrica este de peste 4750 de centimetri cubi. In ceea ce priveste capacitatea rezervorului de combustibil, aceasta este de 130 litri. Referitor la cutia de viteze aceasta este sincronizata cu 14 viteze inainte si 4 viteze inapoi. O alta componenta importanta a tractorului nou de la Magazia lui Costica este viteza de lucru ce alterneaza intre 2,26 si 41 km/h in fata si 4,76 si 11 km/h in spate.

Acestea sunt doar doua dintre tractoarele noi pe care cei de la Magazia lui Costica le pune la dispozitia clientilor lor. Pentru a vizualiza intreaga gama de tractoare noi vizitati sectiunea site-ului in care sunt prezentate aceste utilaje.

  248 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by