newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: DuPont Pioneer anunta numirea domnului Jean Ionescu in functia de director general al operatiunilor comerciale desfasurate in Romania si Republica Moldova


PDF Print
A | a
E-mail
de Du Pont Pioneer | Luni, 22 iunie 2015, 15:02 webReleases | Agricultura

Compania DuPont Pioneer anunta numirea domnului Jean Ionescu in functia de director general al operatiunilor sale comerciale desfasurate in Romania si Republica Moldova, incepand cu 1 iulie 2015. Dl. Ionescu are o cariera de unsprezece ani in firma Pioneer Hi-Bred Romania SRL, preluand, pe rand, mai multe functii, ultima -  cea de director national de vanzari - din septembrie 2014. Inainte de aceasta a mai activat in vanzari cadrul firmei Makhteshim Agan (in prezent ADAMA) si in cercetare agricola, la SCDA Simnic, Craiova.

Agronom de meserie (cu un doctorat acordat de USAMV Craiova), dl. Ionescu si-a completat pregatirea profesionala cu studii de comert-marketing.

Cu prilejul numirii sale, noul director general a declarat: "Recentele schimbari structurale din cadrul companiei, care duc la constituirea unei unitati comerciale autonome pentru Romania, dovedesc inca o data potentialul pe care il vede DuPont Pioneer in agricultura din tara noastra. Speram sa continuam sa ne dezvoltam in pietele-cheie, care, incontestabil, includ si Romania,  prin proiecte de succes, mizand pe colaborarea cu toti partenerii nostri. Noi am ales sa producem in Romania, sa oferim fermierilor tehnologii bazate pe cercetarea stiintifica de ultima ora, sa protejam mediul inconjurator. Imi revine onoarea sa continui eforturile de a consolida, prin ceea ce voi face, o echipa capabila sa exceleze."

Prezenta pe piata romaneasca cu hibrizi de porumb inca din anii '70, DuPont Pioneer activeaza la ora actuala prin Pioneer Hi-Bred Seeds Agro SRL si Pioneer Hi-Bred Romania SRL, cele doua firme care sunt lideri de piata in producerea, respectiv distributia de seminte de calitate in Romania si in regiune, avand o cifra de afaceri cumulata de 458 milioane lei in 2014.
  497 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by