newsletter rss
HotNews.ro

Western Union - campanie promotionala pentru transferurile de bani in afara tarii


PDF Print
A | a
E-mail
de webPR | Marţi, 25 august 2009, 12:35 Actualitate

Western Union lanseaza prima campanie promotionala dedicata transferurilor de bani trimisi in afara tarii. Campania, sub sloganul "pot sa primesc o reducere la primul transfer de bani in strainatate? da!", va dura pana la 31 decembrie 2009 si este semnata de Next Advertising.

Potrivit unei informari a companiei, campania este ilustrata printr-o serie de "povesti extraordinare ale unor personaje obisnuite", sub forma unor "stiri" despre cum serviciul Western Union le-a ajutat pe personaje sa isi rezolve problemele.

Campania va include componente pentru mediile online si offline, comunicare prin telefonie mobila si materiale de informare destinate punctelor de vanzare.

  • Alexandru Badulescu, country director Romania si Bulgaria - Western Union: "Ne-am propus sa promovam transferurile de bani din Romania catre destinatii din intreaga lume deoarece am observat ca sunt tot mai multi oameni interesati de acest serviciu. Cu această campanie, ne-am propus sa dam un motiv in plus potentialilor clienti sa testeze serviciul rapid Western Union pentru a trimite bani in peste 200 de tari si teritorii".

 Citeste mai multe despre     |   | 
  921 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings