newsletter rss
HotNews.ro

Lowe aduce in strada statui vii intr-o campanie pentru Claritine


PDF Print
A | a
E-mail
de webPR | Marţi, 25 august 2009, 12:34 Actualitate

Romanii din sase orase ale tarii (Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Bucuresti) se vor intalni in perioada 13 august - 20 septembrie cu "statui vii" - artisti stradali aflati in zone cu trafic intens - intr-o "campanie stradala antialergica" pentru Claritine. Campania este semnata de Medic One, divizia specializata in comunicare medicala a Lowe &Partners.

Aceasta are drept scop educarea publicului roman cu privire la simptomatologia alergiilor si la solutiile existente pentru ameliorarea acestora, "in plin sezon al alergiilor", potrivit unei informari Lowe.

Trecatorii care intalnesc "statui vii" sunt invitati sa le provoace artistilor stradali, cu ajutorul unor pene, reactii similare celor ce insotesc alergiile.

  • Sorina Pentilescu, copywriter Lowe&Partners: "Este o campanie-spectacol, o activare 10 D daca doriti, in care romanii sunt invitati sa priveasca, sa gandeasca, sa se implice. Statuile vii sunt peste tot in lume inconjurate de zeci de curiosi care privesc si fac poze. Asa ne-a venit ideea sa le folosim ca pretext pentru a livra publicului roman un beneficiu educational, iar oraselor un beneficiu de imagine."

Actiunea face parte dintr-o campanie mai ampla sustinuta in presa, la radio, in OOH, in metrou, in mediul online si in farmacii.

  • Echipa implicata in campanie: Corina Sofariu (Account Director), Ana Maria Smultea (Account Manager), Vlad Ciocan (Digital Specialist), Sorina Pentilescu si Valentin Mocleasa (Creatie) de la Lowe&Partners si Viorel Cherciu (Consumer HealthCare Manager) & Narcisa Barsai  (Product Manager-Primary Care Business Unit) de la Schering-Plough.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  1124 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings