newsletter rss
HotNews.ro

Agentia Headline comunica pentru Brinel


PDF Print
A | a
E-mail
de webPR | Vineri, 21 august 2009, 17:39 Actualitate

Agentia de marketing si relatii publice Headline a incheiat un contract cu furnizorul de solutii informatice Brinel, prin care, de la inceputul lunii august, ofera asistenta pentru dezvoltarea strategiilor de comunicare si relatii publice ale companiei si consultanta in servicii specializate, potrivit unui comunicat al agentiei.

  • Cristina Mudura, Sales&Marketing Manager Brinel: "Vedem in Headline un partener competent, care intelege piata in care actionam, directia in care ne indreptam si, mai ales, cum dorim sa transmitem acest lucru. Plusul de valoare pe care il aduc in proiectele realizate impreuna ne da increderea ca va fi o colaborare de succes".
  • Mihaela Apetrei, Senior Manager Headline: "Headline si Brinel sunt doua companii care functioneaza pe acelasi principiu: oferirea de solutii care sa aduca valoare clientilor lor. Insa nu doar viziunea este cea care ne leaga, ci si compatibilitatea dintre noi, dovedita printr-o colaborare punctuala din trecut. Cunoastem deja modul de functionare al companiei, iar acest lucru ne ofera posibilitatea de a veni cat mai repede cu solutii potrivit pentru cerintele si nevoile Brinel".
Contractul prevede si accesul la instrumentul de monitorizare si management al reputatiei PR Plus, potrivit comunicatului de presa. Sistemul online dezvoltat de Headline ofera companiilor rapoarte privind notorietatea lor pe piata, prin grafice si analize comparative, cantitative si calitative.

Headline si-a inceput activitatea in 2001, de-a lungul timpului lucrand pentru clienti din domeniul IT (Microsoft, GIGABYTE, Symantec, Autodesk, Siemens, APCOM, PRO SYS), medical (Centrul Medical Med-As, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Dent Estet) sau cultural (Teatrul National de Opereta).  Incepand cu aprilie 2009, Headline este implicatăa in activitati de marketing si PR pentru compania Symantec, desfaşurate in Europa de Sud-Est. Pe plan extern, Headline este afiliata retelei internationale Bond PR.

Brinel, companie fondata in 1991 in Cluj-Napoca, furnizeaza solutii informatice prin integrarea de software, hardware, echipamente de retea si comunicatii. Grupul are sediul central in Cluj Napoca si patru puncte de lucru in tara: Bucuresti, Timisoara, Oradea si Sibiu.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  868 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings