newsletter rss
HotNews.ro

ADIENT TRIM Ploieşti își caută noi colegi


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 11 decembrie 2019, 12:06 Actualitate

ADIENT | Foto: Adient.com
​​ADIENT TRIM Ploiești, companie specializată în producția de tapițerie auto, angajează, începând cu luna ianuarie 2020, un număr de 60 de persoane pentru funcția de confecționer și asamblor articole din textile. Noii angajați se vor alătura unei echipe performante, formată din peste 1.900 de profesioniști, care produc tapițerii pentru scaune auto la cele mai înalte standarde de calitate.

“Aici, la ADIENT TRIM Ploiești, oamenii sunt cei mai importanți, suntem o echipă performantă și ne mândrim că putem spune acest lucru. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să pui bazele unei cariere de succes, te așteptăm la ADIENT”, spune Carmen Bărbulescu, HR Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Compania ADIENT TRIM Ploiești asigură angajaților săi un mediu de lucru la cele mai înalte standarde și, începând cu luna ianuarie 2020 un pachet salarial și venituri mai atractive. Programul de lucru este de 5 zile/săptămână și se lucrează în 3 schimburi. Cei interesați de un loc de muncă în cadrul ADIENT TRIM Ploiești, pot suna pentru detalii, la numărul de telefon 0372 447 914 sau se pot înscrie online pe startyourcareer.ro/angajari-operatori-ploiesti.

“ADIENT TRIM Ploiești este parte a unei industrii extrem de dinamice și vrem să venim în permanență în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii Premium. Putem face acest lucru datorită unei echipe în continuă dezvoltare. De aceea, avem nevoie să angajăm noi colegi, care să ne ajute să ducem performața la nivelul următor și să menținem aceleași standarde de calitate care ne-au consacrat”, a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Despre ADIENT: ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Pentru mai multe informaţii despre Adient, vă rugăm vizitaţi adient.com.
  390 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by