newsletter rss
HotNews.ro

webPR: P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel, Fairy, Lenor și Mr. Proper


PDF Print
A | a
E-mail
de | Vineri, 1 noiembrie 2019, 11:51 Actualitate

Antoine Brun, P&G, Majestatea Sa Margareta, Casa Regala | Foto: BDR Associates
Procter&Gamble prin mărcile sale Ariel, Fairy, Lenor și Mr. Proper devine Furnizor al Casei Regale a României. Titlul a fost înmânat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, lui Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, recent, la Palatul Regal.

Titlul reprezintă recunoașterea și aprecierea produselor de încredere și calitate superioară P&G, care au fost dezvoltate de-a lungul timpului, având la bază inovația care îmbunătățește viața consumatorilor.

Recunoașterea P&G ca Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel, Fairy, Lenor și Mr. Proper confirmă angajamentul companiei de a îndeplini standarde de înaltă calitate pentru toate produsele din portofoliu.

“Este o mare onoare să vedem patru dintre mărcile noastre, Ariel, Fairy, Lenor și Mr. Proper recunoscute de către Casa Regală a României. La P&G, suntem mândri să deservim piața din România de 25 de ani, cu produse de încredere și inovatoare care au intrat atât în mintea, cât și în inima clienților români. Obținerea statutului de Furnizor al Casei Regale a României confirmă că mărcile noastre oferă o experiență superioară și valoare”, a spus Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Regale a României ca semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Astfel, acordarea calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor, constanță, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.


  275 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by