newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Cum reduci costurilor de intretinere a unei cladiri fara sa afectezi calitatea serviciilor?


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 12 aprilie 2016, 14:41 Actualitate

Cutting Costs while Maintaining Services | Foto: RABO
Toata lumea vrea sa reduca costurile, dar care sunt riscurile pe termen lung? Ce costuri sunt esentiale atunci cand discutam despre construirea si gestionarea unei cladiri si cand putem discuta despre economii? Cum putem asigura viata lunga unei cladiri? Sistemele de management al cladirii (BMS) aduc cu adevarat valoare?

Prin intermediul cursului
Cutting Costs while Maintaining Services, RABO Academy, primul program educational international de Management al Facilitatilor din Romania, isi propune sa raspunda acestor intrebari. Impreuna cu cel mai prestigios institut de specialitate din Europa, British Institute of Facilities Management (BIFM), RABO Academy va organiza un program de training privind modul in care pot fi reduse costurile de intretinere a unei cladiri, fara a afecta calitatea serviciilor oferite. Evenimentul va avea loc pe 21 aprilie, in intervalul orar 09:00 - 17:00, in incinta parcului de cladiri de birouri West Gate Business District, cladirea B1, parter.

Cheltuielile trebuie analizate in permanenta, evaluate si intervenit pentru optimizarea lor. Proprietarii de cladiri se confrunta cu o multitudine de provocari in ceea ce priveste durabilitatea spatiilor, lucru care implica mai mult decat alegerea celor mai bune materiale de constructie, presupune, in primul rand, echipe de profesionisti. Atributiile profesionistilor care activeaza in industria managementului de facilitati sunt complexe. Acestia lucreaza adesea sub presiune pentru a mentine cladirea in parametrii optimi, supraveghind intretinerea echipamentelor, coordonand programele de curatenie, inspectie si reparatie. Mai mult de atat, ei sunt responsabili si de repartizarea bugetelor si negocierea cu furnizorii externi.

Cursul Cutting Costs while Maintaining Services organizat de RABO in luna aprilie are ca obiectiv sa ofere managerilor care nu detin un background in management financiar o intelegere a principiilor pe care trebuie sa le aplice pentru a identifica zonele unde pot interveni cu reduceri de costuri. In plus, cursul ii va ajuta pe participanti sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare cu furnizorii de servicii tehnici si non-tehnici, astfel incat sa obtina propuneri bugetare avantajoase.

            Cursul va fi sustinut de Ian Cramp, specialist cu o vasta expertiza in proiectarea de servicii pentru cladiri. Dl Ian Cramp detine o experienta de peste 30 de ani in industria de management al facilitatilor si este unul dintre cei mai apreciati specialisti din cadrul BIFM.

            Cateva dintre aspectele abordate in cadrul trainingului din 21 aprilie sunt:

v  Ce tipuri de costuri nu pot fi schimbate cu usurinta ?

v  Modalitati mai bune de lucru;

v  Modul de utilizare a energiei in cladire si cum pot fi aceste costuri reduse ?

v  Modalitati de a verifica daca calitatea serviciilor este justificata de costurile implicate si cum poate fi acest aspect remediat.

            Mai multe informatii despre cursul sustinut de RABO Academy, programul detaliat si modalitatea de inscriere sunt disponibile aici:http://www.rabo.org.ro/rabo-academy/cutting-costs-while-maintaining-services/

RABO, membra a European Property Federation (EPF), este prima organizatie care reuneste unii dintre cei mai importanti investitori in cladiri comerciale din Romania. RABO promoveaza un cadru economic uniform, stabil si transparent, in conformitate cu standardele si normele europene in vigoare. Organizatia colaboreaza indeaproape cu liderii din industrie si initiatorii de politici europene, pentru a asigura un cadru armonizat pentru investitiile in sectorul proprietatilor, noi dezvoltari, finantari imobiliare, eficientizare energetica si protectia mediului. www.rabo.org.ro

RABO ACADEMY este o initiativa a RABO, care isi propune sa ofere programe de educatie la nivel de management pentru profesionistii care activeaza in domeniul industriei imobiliare. Obiectivul RABO Academy este imbunatatirea calitatii standardelor profesionale din industrie. Cursurile organizate de RABO, in parteneriat cu BIFM, ofera certificare profesionala recunoscuta la nivel global.

  196 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by