newsletter rss
HotNews.ro

[P] Safety Academy, primul Centru de Pregatire pentru Lucru la Inaltime din Europa de Est, deschide o noua locatie la Poiana Marului, judetul Brasov


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 15 martie 2016, 11:18 Actualitate

Safety Academy | Foto: Safety Academy
​Peste 4000 de accidente de munca se produc anual in Romania, din care 200 sunt mortale. Este doar o statistica aproximativa, pentru ca nu toate accidentele si decesele din industrie sunt raportate. Mai mult, statistica dateaza din 2014: cifrele nu au fost aduse la zi. Pentru lucrul la inaltime, componenta majora a muncii in industrie, existenta echipamentelor de protectie a muncii nu garanteaza si utilizarea lor corecta.Aici intervine Safety Academy, primul Centru de Pregatire pentru Lucru la Inaltime din Europa de Est, care deschide primavara aceasta portile celui de-al doilea centru de training, la Poiana Marului - judetul Brasov.

Inaugurarea centrului Safety Academy de la Poiana Marului este dublata de lansarea noului site SafetyAcademy.ro, cu versiuni in limba romana si engleza, online din aceasta saptamana.

Din 2012, asiguram training si echipamente pentru protectia muncitorilor in lucrul la inaltime. Primim cursantii in doua centre: unul langa Capitala, in orasul Otopeni (strada Drumul Garii Otopeni 25-35) si, din aceasta primavara, la Ranch-ul din Poiana Marului, judetul Brasov.Domeniile in care activam

In centrele noastre lucreaza prima echipa romaneasca specializata in proiectarea si instalarea sistemelor colective de protectie pentru lucru la inaltime, cunoscute sub numele de "linia vietii". Cursurile Safety Academy, sustinute de traineri inalt calificati si certificati, limiteaza riscurile la care se expun lucratorii la inaltime din variate industrii: Telecomunicatii, Petrol si Gaze, Transporturi, Energie Eoliana, Constructii, Electricitate, Metalurgie, Mentenanta samd., asadar o vasta gama in care este necesara si/sau obligatorie cunoasterea notiunilor de protectie a muncii de acest tip.

Programele de instruire sunt personalizate in functie de industrie.

Cursurile Safety Academy

Cursurile sunt sustinute de traineri profesionisti, pregatiti de Capital Safety (UK), lider mondial in lucrul la inaltime. Ele au durata de 1-4 zile si includ 4-6 persoane per sesiune, care primesc la finalizarea cu succes a cursurilor un certificat recunoscut la nivel european, valabil 1 an. Lucratorii dobandesc informatii teoretice, practice si educative cu privire la utilizarea echipamentului individual si colectiv de protectie pentru lucrul la inaltime, sunt testati teoretic si practic, iar cursurile sunt structurate astfel:

 • Lucru la Inaltime - Constientizare
 • Lucrator la Inaltime
 • Lucru la Inaltime - Supervizor
 • Inspector EIP
 • Lucru la Inaltime - Salvare
 • Spatii Inchise - Salvare
 • Lucru la Inaltime - Acces In Coarda
 • Instalare si Utilizare Sistem "Linia Vietii" Vertical (Cabloc) / Mentenanta Cabloc
 • GWO - Acces si Salvare Turbine Eoliene
 • Lucru la Inaltime - Telecom
 • Lucru la Inaltime ¬-Piloni GSM
 • "Inspector SSM 40 ore "- Protectia Muncii / "Inspector SSM 80 ore - Protectia Muncii"Clientii nostri

Printre companiile care au beneficiat de trainingurile noastre se numara Vodafone, Orange, Huawei, Ericsson, Lafarge, Tenaris, Arcelor Mittal, Electrica, E-On si alte companii de renume mondial.

Echipamente de protectie via Petroleum Safety, Safety Telecom, Lockout - Tagout


La Safety Academy, trainingurile sunt concepute pentru a mentine siguranta si protectia a mii de muncitori dintr-o arie vasta de industrii. De la mentenanta preventiva si corectiva la inspectii si controale, de la simplul acces la inaltime pana la tehnici complexe de salvare, punem la dispozitie toata gama de servicii, dar si produse destinate sigurantei si protectiei muncitorilor.

Trainerii nostri lucreaza cu sisteme de protectie impotriva caderii create special pentru a fi ajustate in functie de forma si suprafetele de lucru.
Oferim de asemenea imbracaminte, incaltaminte si accesorii speciale de inalta rezistenta, scari speciale de inalta siguranta, dar si sisteme de blocare si etichetare a energiilor (LO/TO - Lockout/Tagout), solutii pentru controlul surselor de energie periculoasa in timpul activitatilor de mentenanta corectiva si preventiva.Echipamentele si solutiile de protectie pe care le oferim sunt disponibile la urmatoarele adrese:

Pentru informații suplimentare:

office@safetyacademy.ro
+4 021 232 0845
+4 031 430 1413


  1530 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings