newsletter rss
HotNews.ro

webPR: De la specialist la lider! Capcane in luarea deciziilor si cum ne pot influenta acestea parcursul profesional


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 18 iunie 2015, 14:01 Actualitate

Think Leadership | Foto: Catalyst Solutions
In acest weekend, pe 20 - 21 iunie, la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane care detin sau isi doresc o pozitie de conducere. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pe www.hipo.ro/thinkleadership.

4 companii
multinationale sustin evenimentul Think Leadership 2015 : BRD – Group Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, L’Oréal Romania si Unilever.

Agenda evenimentului este structurata astfel incat sa
le ofere sansa participantilor sa descopere care sunt instrumentele profesionale pe care le pot accesa pentru a obtine o pozitie de conducere, care sunt abilitatile si competentele necesare, cum isi pot maximiza cunostintele si potentialul.

Cateva dintr
e sesiunile care vor avea loc sambata si duminica la Impact Hub Bucuresti, in cadrul editiei Think Leadership 2015 sunt:

 • Capcane in luarea deciziilor - sesiunea sustinuta de Radu Atanasiu si Dorina Surugiu, Maastricht School of Management Romania. Aceasta sesiune face o trecere interactiva in revista a catorva dintre cele mai frecvente capcane pe care le intampinam in luarea decizilor cu exemple din comportamentul economic si nu numai si cu mici teste practice. Spre exemplu, omul modern, pus in fata unei oferte gratis, nu mai aude glasul ratiunii, ia decizii gresite si in final pierde. Cateodata suntem irationali fiecare in felul sau. Dar de multe ori suntem irationali dupa un tipar clar pe care il regasim la foarte multi oameni. Studiul acestor tipare, acestor prejudecati, ne poate ajuta sa le eliminam din comportamentul nostru zilnic.

 • Sistem intern de gestionare a talentelor – discutie de tip panel cu specialisti in Resurse Umane: Maria Dinu – Talent Manager Coca-Cola HBC Romania, Magdalena Cring – HR Director L`Oréal Romania, Marinela Barbulescu – HR Lead Unilever, moderatorul sesiunii: Corina Neagu;

 • Workshop-uri de dezvoltare sustinute de: Coca-Cola HBC Romania, Trainart, Equatorial, CUT-e si Business Models Inc Romania. Cateva detalii si temele abordate pentru o parte dintre workshop-urile ce au loc in cadrul Think Leadership:

 • Workshop-ul sustinut de Equatorial. Tema workshop-ului: Leadership si motivatie. Datorita naturii noastre adaptative, cautam sa ne implicam in activitati care ne intereseaza, care ne exerseaza capacitatile si care ne permit sa dezvoltam relatii cu cei din jurul nostru. Indiferent de rasa, gen, varsta, cultura, experienta de viata, noi toti avem aceleasi nevoi psihologice fundamentale. Masura in care ne satisfacem aceste nevoi influenteaza direct sanatatea si bunastarea noastra si ne determina nivelul motivatiei. Sunt liderii responsabili de motivatia celor din jurul lor? Dar cine este responsabil de motivatia liderilor?

 • Workshop-ul sustinut de Business Models Inc Romania. Tema workshop-ului: Business Model You. Orice calatorie are o tinta finala; cei care stiu cum arata locul in care vor sa ajunga sau macar ii cunosc numele au mai mari sanse sa se bucure de ce li se intampla. De ce? Pentru ca aceasta calatorie are sau capata sens. Si chiar daca se spune ca mai mult conteaza aventura de pe drum decat tinta (finala) insasi, a calatori fara un scop creeaza multa confuzie si mult stres. Workshop-ul sustinut de Business Models Inc Romania are ca scop stabilirea unui sens al carierei pentru fiecare dintre cei prezenti la Think Leadership, utilizand renumitul “canvas” Business Model You... Si aceasta experienta va fi, in sine, o calatorie.

 • Workshop-ul sustinut de CUT-e. Tema workshop-ului: De la Expert la Manager. Obiectivul acestei sesiuni este de a identifica care sunt competentele general definite ca importante pentru un lider, prin activitati practice.

 • Conferinta Inspire Leadership. In cadrul acestei conferinte vor fi prezenti:

 • Gilles Antoine – Director General L`Oréal Romania va vorbi despre “My leadership journey”

Participantii vor avea sansa sa afle cum este sa fii unul dintre managerii de succes al celui mai mare producator de cosmetice din lume, care sunt provocariile a ceea ce inseamna sa fii lider intr-o companie lider.

 • Ionut Craciun – Key Account Operational Manager Coca-Cola HBC Romania;

 • Grigore Pana – Director CIB BRD Groupe Societe Generale va vorbi despre “Ce faci pentru a fi liderul care esti destinat sa fii?” Sa fii lider nu are nimic de-a face cu pozitia de pe cartea de vizita sau dimensiunea biroului tau. Leadership-ul este o filozofie. E o atitudine. Este o stare de spirit. Leadership-ul este disponibil pentru fiecare dintre noi.

 • Ionut Ilie – Customer Development Director Unilever. Tema abordata in cadrul Think Leadership va fi “Sales vs Marketing sau Sales si Marketing”

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi obtinute accesand site-ul www.hipo.ro/thinkleadership

  483 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings