newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 6 octombrie 2014, 10:25 Actualitate

Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay, cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service din tara. Romanii vor putea sa isi plateasca amenzile de circulatie la peste 900 de puncte de colectare, in orice zi a saptamanii, indiferent de ora, fara niciun comision. 

Mai mult decat atat, soferii nu vor mai fi nevoiti sa trimita dovada de plata catre sectiile de Politie care au emis procesul verbal de contraventie, aceaste informatii fiind incluse intr-un raport trimis zilnic catre Directia de Impozite si Taxe din localitatea de resedinta a platitorului.

Din informatiile pe care le avem, in Romania se dau anual peste 3 milioane de amenzi de circulatie, din care doar 40% sunt incasate. Un motiv ar putea fi faptul ca achitarea lor nu este un proces tocmai la indemana. Serviciul de plata al amenzilor date de Politia Rutiera oferit de ZebraPay, vine in ajutorul soferilor, dar si al autoritatilor. Șoferii se vor putea incadra mai usor in cele 48 de ore pe care le au la dispozitie pentru a plati jumatate din minimul amenzii, fapt care i-ar putea motiva sa o plateasca, ceea ce s-ar traduce in incasari mai mari la buget”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Procedeul de plata al amenzilor de circulatie este cel mai simplu disponibil in acest moment pe piata. Terminalele ZebraPay solicita doar numele si prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, seria, numarul si data emiterii procesului verbal, localitatea de resedinta  si valoarea care trebuie achitata. În plus, fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate.

Acest serviciu vine in ajutorul soferilor, ca o completare a serviciului de plata a rovinietei si este disponibil in peste 150 de localitati din tara. Pe langa acestea, reteaua ZebraPay mai pune la dispozitia clientilor sai servicii precum plata facturilor, reincarcarea cartelelor prepaid, plata online, moneda virtuala, bilete de tren si avion, abonamente presa si multe alte facilitati de plata.

    
Despre ZebraPay
ZebraPay ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar  pentru o gama larga de produse şi servicii: plati facturi, rovinieta, reincarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren si abonamente presa.
Compania detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 150 de localitati din tara. Terminalele ZebraPay pot fi gasite in marile retele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii şi magazine de proximitate.
Pentru mai multe informatii despre ZebraPay, accesati www.zebrapay.ro
  1059 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings