newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Tuca Zbarcea & Asociatii ramane firma de avocatura cu cel mai mare numar de recomandari individuale in Legal 500


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 27 martie 2013, 19:00 Actualitate

Cea mai recenta editie a prestigiosului director juridic Legal 500 evidentiaza rezultatele Tuca Zbarcea & Asociatii in cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor si rolul avocatilor coordonatori implicati in gestionarea mandatelor firmei in ultimul an de zile.  Potrivit editiei din acest an a directorului international, 14 avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii sunt recomandati in cele sapte arii de practica analizate de Legal 500. De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii conduce in clasamentul pe Romania in cinci domenii ale dreptului.

Gabriel Zbarcea_Tuca Zbarcea & Asociatii
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii
Astfel, firma este plasata pe primul loc in cinci domenii, si anume: Drept societar, Fuziuni si Achizitii; Litigii si Arbitraje; Energie si Resurse Naturale; IT, Telecomunicatii si Media; Parteneriat Public-Privat si Achizitii Publice. Expertiza firmei in Drept Financiar-Bancar si Piete de Capital; Drept Imobiliar este de asemenea cotata la nivel de top.

Statutului de lider in cele cinci arii de practica i se adauga un numar record de recomandari individuale, cel mai mare pentru o firma de avocatura din Romania. In total 14 avocati, dintre care sunt 12 parteneri, au fost cotati drept Leading Individuals sau recomandati pentru expertiza notabila in tranzactii complexe, litigii interne si internationale de anvergura, precum si in ceea ce priveste asistenta juridica curenta intr-o gama larga de problematici juridice.
Potrivit analistilor Legal 500, Tuca Zbarcea & Asociatii  si-a castigat un bine-meritat loc in esalonul de varf al pietei de avocatura, avocatii firmei fiind profesionisti de exceptie, extrem de atenti la detalii si de pozitivi.

Avocatii fondatori Florentin Tuca si Gabriel Zbarcea au fost recomandati pentru experienta bogata in proiecte de Drept societar, precum si Fuziuni si achizitii.
Florentin Tuca_Tuca Zbarcea & Asociatii
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii

De asemenea, Stefan Damian, Deputy Managing Partner, a fost evidentiat in doua arii de practica, si anume Drept societar, Fuziuni si achizitii; Drept Financiar-Bancar, Piete de Capital.

Noua parteneri au fost evidentiati in diverse domenii ale dreptului in editia din acest an a Legal 500, si anume Sorin Vladescu, Robert Rosu (Leading Individual), Ioana Hrisafi, Dan Borbely, Serban Paslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Ioana Gelepu.

Alti avocati recomandati sunt Vlad Cercel si Razvan Mircea.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. In ultimii 26 de ani, clasamentele Legal 500 realizeaza cea mai cuprinzatoare analiza a pietei de avocatura internationale, evidentiind performantele firmelor de avocatura si avocatilor de top in urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici si avocati la nivel mondial. 

Stefan Damian_Tuca Zbarcea & Asociatii
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii
Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul best friend cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A.parte a grupului francez Sofiproteol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Societe Generale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania etc.
  1200 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings