newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: „The Blues Brothers”, numai la Grand Cinema Digiplex


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 18 iunie 2012, 13:07 Actualitate

Blues Brothers | Foto: grand cinema digiplex
Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City este singurul cinematograf din Romania care va difuza "The Blues Brothers", filmul care a facut istorie. "The Blues Brothers", cu Dan Aykroyd si John Belushi, va fi transmis in exclusivitate pe 21 iunie 2012.

Sub numele de The Blues Brothers Show Band and Revue, actorii de comedie Dan Aykroyd si John Belushi au infiintat in 1978 o trupa de blues si soul. Trupa si-a facut debutul in cadrul emisiunii americane Saturday Night Live, avandu-i ca protagonisti pe solistul "Joliet" Jake Blues (John Belushi) si pe Elwood Blues (Dan Aykroyd), la muzicuta si backing vocal.

Trupa a inceput sa aiba spectacole si dincolo de micul ecran, lansand chiar si un album, "Briefcase Full of Blues" (1978). In 1980, s-a lansat filmul "The Blues Brothers", avandu-i in rolurile principale pe aceiasi frati Blues.

Dupa moartea lui Belushi in 1982, The Blues Brothers a continuat sa sustina spectacole, invitand pe scena artisti celebri sau membrii ai altor formatii. Trupa s-a reunit in 1988 pentru un turneu mondial si apoi in 1998 pentru o continuare a filmului - "Blues Brothers 2000". In prezent, trupa inca mai are aparitii la festivaluri muzicale.

Pentru a celebra 30 de ani de la moartea lui John Belushi si aniversarea de 100 de ani a Universal Pictures International, filmul realizat in 1980 a fost refacut in fomat digital 2K si va fi transmis in cinematografele din toata lumea.

In Romania, Grand Cinema Digiplex este singurul cinematograf care va transmite acest film-eveniment. Proiectia va avea loc in exclusivitate pe 21 iunie 2012, de la ora 20.30.

Eveniment sustinut de: cinemagia.ro, eva.ro si hotnews.ro

Pentru mai multe detalii:
Roxana Racanel
Media Specialist / Baneasa Developments
Tel: 0747.070.237
E-mail: roxana.racanel[at]baneasa.ro
Web: www.baneasashoppingcity.ro

 Citeste mai multe despre   
  3273 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    ..... (Luni, 18 iunie 2012, 19:52)

    ferconex [anonim]

    Mai oameni, filmul e fain. John Belushi, ca de obicei, dement. Dar pentru numele lui Dumnezeu, daca tot ati studiat limbul romaneste la scoala, nu mai folositi fraze de genul: "Pentru a celebra 30 de ani de la moartea lui John Belushi si aniversarea de 100 de ani a Universal Pictures International". Evenimentele fericite se celebreaza (in romaneste - sarbatoresc), dar cele triste (eg. moartea lui Belushi) se COMEMOREAZA!!! Pentru referinte: "Carti! - Te fac neprost*"
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings