newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Seminar SMART SEE: Privind spre viitor prin ochii experientei acumulate Timisoara, 30 octombrie 2012: Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei, impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, in calitate de Autoritate Nationala si Punct National de Contact pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei (SEE) vor organiza seminarul "€œSMART SEE: Privind spre viitor prin ochii experientei acumulate"€. Acesta va reuni experti si factori de decizie politica, dar si participanti in proiectele SEE.
webrelease: Asociatia tineretului ONU din Romania va invita la conferinta cu tema: "2012 cooperatives: A pathway to enviromental sustainability and development" Joi, 25 octombrie 2012, incepand cu ora 12:00, la Casa ONU, Bulevardul Primaverii, nr.48A, Sector 1, Bucuresti, Asociatia Tineretul ONU din Romania organizeaza o conferinta ce isi propune sa surprinda modul in care cooperativele ajuta la atingerea scopurilor MDG-urilor, evidentiind MDG 7: "€žEnsure environmental sustainability"€ sŸi MDG 8: "Develop a global partnership for development". Evenimentul se va desfasura sub forma unei prelegeri urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri.
webrelease: Lucia va canta la Gala Persoanelor cu Dizabilitat›i Lucia va participa la cea de-a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, care va fi difuzata in data de 2 decembrie 2012 la TVR1. Lucia, adica Lucia-Maria Popescu, are 18 ani si anul trecut a fost descoperita de membrii trupei The MOOoD, dupa ce le-a trimis un cover al uneia dintre piesele lor. "Silence" a cucerit repede internetul, adunand in cateva luni peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, iar ultimul ei single, "Me Over You" a fost la fel de bine primit de fanii pe care artista a reusit sa ii stranga nu numai din tara, dar si din strainatate.
webRelease:​Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeaza in perioada 25 -27 octombrie 2012, la Romexpo, evenimentul expozitional dedicat tehnicii de securitate Romanian Security Fair Expozitia se adreseaza tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si strainatate, precum si specialistilor si consumatorilor de securitate. Tematica sa vine in intampinarea nevoii de a raspunde unor provocari din ce in ce mai mari cu solutii performante, care sa asigure un nivel cat mai adecvat de securitate, atat in mediul rezidential si business, cat si in cel dedicat infrastructurilor critice.
webRelease: Editia a doua a misiunii de afaceri americane va avea loc la Chisinau, la inceputul lunii noiembrie  Camerele Americane de Comert din Romania sŸi R. Moldova, in parteneriat cu Organizatia de Atragere a Investitiilor sŸi Promovare a Exportului din R. Moldova organizeazaƒ la ChisŸinaƒu editia a doua a Misiunii de afaceri americane, ce va avea loc in perioada 8 -€“ 9 noiembrie a.c.
webrelease: Targul de Cariere revine la Baia Mare cu cea mai buna oferta de joburi Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la editia de toamna a celei mai mari retele de targuri de cariere din tara si din Republica Moldova, care revine pe plan local, in 18 octombrie in Baia Mare, la al doilea etaj al mall-ului Gold Plaza.
webRelease: CliniClowns Romania - Cina Caritabila 11000 euro stransi in cadrul celei da-a treia editii a Galei CliniClowns Charity Dinner, organizata miercuri, 10 octombrie la Hotel Continental, cu sustinerea Ambasadei Olandei la Bucuresti, a Fundatiei UTI si a Fundatiei Vodafone. 70 de persoane, reprezentanti ai peste 15 de companii au ales sa petreaca miercuri seara, la Hotel Continental o seara caritabila in beneficiul Fundatiei CliniClowns - Eureko, UTI, Vodafone, Deloitte, Rabo Bank, Unicredit Leasing, Heidi, Gabana Farm, Friesland Campina, Remat Holding, FruFru, Securitas, Damen Galati.
Ultima saptamana de inscrieri la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012 - o oportunitate completa de pregatire Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012, organizata in perioada 25 - 27 octombrie, la Sibiu.
webRelease: Participa alaturi de cei mai buni intreprinzatori la Topul National al Firmelor Private din Romania Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) impreuna cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor Pentru IMM-uri (AIPPIMM) organizeaza vineri, 02 noiembrie 2012, incepand cu orele 12.00, la Palatul Parlamentului, sala A. I. Cuza, opul National al Firmelor Private din Romania, editie Jubiliara - XX - "Top 2011".
webRelease: Romanian Security Fair va avea loc intre 25-27 octombrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeaza in perioada 25 -27 octombrie 2012, in Pavilionul Central Romexpo, unul dintre cele mai mari evenimente expozitionale dedicate tehnicii de securitate din Europa de sud-est - Romanian Security Fair (RSF 2012).
webRelease: Targul de Cariere revine cu cea mai buna oferta de joburi Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la editia de toamna a celei mai mari retele de targuri de cariere din tara si din Republica Moldova, care se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie in orasele Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Iasi, Timisoara, Chisinau si Balti.
webRelease: Regizorul palestinian Elia Suleiman vine in Romania, la Les Films de Cannes a Bucarest Premiat la Cannes si aclamat indelung pentru ceea ce critica internationala numeste "trilogia palestiniana", regizorul Elia Suleiman vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al evenimentului Les Films de Cannes a Bucarest (19 - 25 octombrie, Cinema Studio si Elvira Popescu). Elia Suleiman va asista la deschiderea festivalului cu filmul colectiv "7 Days in Havana", in care semneaza unul dintre scurtmetraje, se va intalni cu publicul la proiectiile filmelor sale multi-premiate, "DivineIntervention" (2002) si "The Time that Remains" (2009), si va sustine un masterclass la Bucuresti.
webRelease Premiantii de la Cannes vin la Bucuresti Dintre cele peste 15 premiere pe care Les Films de Cannes à Bucarest le aduce între 19 şi 25 octombrie, la Cinema Studio şi Cinema Elvira Popescu, 8 sunt titluri aflate în palmaresul de anul acesta a Festivalului de la Cannes. Filmele distinse cu Camera d’Or, Premiul pentru regie, Premiul Juriului și Premiul Un Certain Regard sunt patru dintre propunerile celei de-a treia ediții, patru filme premiate și râvnite de festivaluri din lumea întreagă. Toate vor rula în premieră în România.
webRelease: Proiectii rare la Les Films de Cannes a Bucarest: filme de arhiva selectionate la Cannes Pe langa premierele unor filme indelung asteptate, aduse din selectia recenta a celui mai mare festival din lume, evenimentul Les Films de Cannes a Bucarest (19 - 25 octombrie) le propune iubitorilor de cinema sa (re)descopere pelicule romanesti rareori scoase din arhive, aplaudate la Cannes cu 40, 50 sau 60 de ani in urma.
webRelease: Romania gazduieste Conferinta Europeana de Microcreditare, editia 2012 Sustinuta de Comisia Europeana, European Investment Fund, AIPPIMM, Fundatia Post-Privatizare, Fondul Roman de Contragarantare si alte organizatii de microfinantare din Europa, conferinta va avea loc la Bucuresti in perioada 8-9 noiembrie 2012, la Crowne Plaza Hotel si va avea ca tema "€œConstruirea unui sistem durabil de microfinantare in Europa".
webRelease: Participa la evenimentul de leadership al anului: LEADERSHIP 530 grade Extreme Training anunta organizarea celui mai mare eveniment de Leadership din anul 2012, Conferinta Leadership 530 de grade. Participantii vor putea trai o experienta memorabila: firewalking sau mersul descult pe carbuni incinsi la peste 530 de grade Celsius.
webRelease: Momentul Magellan, contributia romaneasca la Programul GLOBAL ETHICS ALUMNUS CLUB pentru UNESCO impreuna cu FUNDATIA SPANDUGINO vor organiza in perioada 17 - 19 septembrie 2012 evenimentul pilot al proiectului MOMENTUL MAGELLAN, ce va consta in invitarea in Romania a laureatului Premiului NOBEL pentru Medicina, profesorul Luc Montagnier, care va intra intr-un dialog cultural-stiintific cu academicianul Solomon Marcus. Intalnirea se va desfasura sub semnul Momentului MAGELLAN al Medicinei si va marca primul an de existenta a proiectului.
webRelease: TUBORG GREEN FEST powered by Rock the City 2012 Bucureşti, 7 martie 2012. Rock the City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, se alătură anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani trupe de prestigiu în faţa publicului din numeroase ţări europene. Alăturarea celor două concepte va garanta o experienţă unică tuturor participanţilor la concerte.
webRelease: Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, va fi speaker la Trade Marketing Congress Presedintele Consilului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, va fi prezent in calitate de speaker la Trade Marketing Congress, eveniment cu tema "Eficientizarea investitiilor in promotii", organizat de revistele Piata si Modern Buyer pe 22 februarie la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, Sala Platinum. Bogdan Chiritoiu va aborda problematica practicilor si legislatiei concurentiale si despre practicile anticoncurentiale ce trebuie evitate de operatorii din industria FMCG.
webRelease: Peste 70 de mari companii din FMCG, retail, marketing si media participa la Gala Premiilor PIATA Managementul a peste 70 de mari companii din industria FMCG, retail, marketing si media participa la cea de-a VI-a editie a Galei Premiilor PIATA ce va avea loc joi, 27 octombrie, la JW Marriott (Grand Ballroom). Anul acesta sunt inscrise in concurs peste 500 de candidaturi ce isi disputa cele 41 de distinctii ale Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum. Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, sustinator declarat al industriei bunurilor de larg consum, si-a anuntat deja participarea la Gala Premiilor PIATA, institutia pe care o conduce fiind reprezentata si de ValentinMircea, subsecretar de stat si George Anglitoiu, consilier al presedintelui. Festivitatea de premiere va fi prezentata de vedeta Antena 3, Alessandra Stoicescu.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by