newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Wave Division sustine Gala Tinere Talente a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei Compania Wave Division, una dintre cele mai mari agent›ii de BTL full service din Romania, s-a numarat printre sponsorii editiei a cincea a Galei Tinere Talente, desfasurata pe data de 19 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei.
webRelease: AmCham Romania a organizat un eveniment de raƒmas bun pentru E.S. Mark Gitenstein, Ambasadorul S.U.A in Romania Camera de Comert› Americanaƒ in Romania (AmCham Romania) a organizat pe 21 noiembrie 2012 un eveniment de raƒmas bun pentru E.S. Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului de Ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania. Prin intermediul acestuia, AmCham Romania a dorit saƒ ii mult›umeascaƒ Excelent›ei Sale pentru implicarea sa in calitate de Presedinte Onorific al organizat›iei, dar s™i pentru contributia insemnataƒ la consolidarea reputat›iei mediului de afaceri romanesc.
webRelease: Vioara lui Alexandru Tomescu se va auzi la Gala Persoanelor cu Dizabilitat›i -€“ Accesibilizat›i libertatea! La Gala Persoanelor cu Dizabilitaƒti, Alexandru va sustine un recital alaƒturi de tanaƒrul pianist Alexandru MarcaƒsŸ. Elev la liceul "Dinu Lipatti" din Capitalaƒ, tanaƒrul are deficiente vizuale, ceea ce nu il impiedicaƒ totusŸi saƒ asimileze rapid un repertoriu impresionant sŸi saƒ il impregneze de sensibilitatea deosebitaƒ ce il caracterizeazaƒ.
webRelease: Pe locuri, fiti gata, start TEDxBucharest 2012 Ne apropiem cu pasi repezi de cel mai inspirational eveniment al anului.  Daca inca nu ti-ai rezervat locul la TEDxBucharest ¬Driven by meaning¬, pe 16 Noiembrie, pune mana pe mouse si tastatura si inregistreaza-te cat mai repede pe pagina TEDxBucharest.
webRelease: Coca Cola HBC si Mega Image – marii castigatori ai Premiilor PIATA 2012 Reteaua Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant, iar Coca Cola HBC a obtinut Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor la editia a 7-a a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, desfasurata in seara de 7 noiembrie 2012.
webRelease: ​TEDxBucharest 2012 Pe data de 16 Noiembrie ne revedem la Palatul Parlamentului, pentru cea de-a patra editie a TEDxBucharest, „Driven by meaning“. O locatie noua, o lista de speakeri exceptionali, activitati si oportunitati inedite de networking. Un singur lucru nu schimbam la TEDxBucharest. Atmosfera electrizanta, incarcata de energia a peste 1000 de participanti care se intrec care mai de care sa raspandeasca idei si emotii valoroase.
webRelease: In premiera in Romania - COSMOS 2012 - cea mai mare colectie de obiecte si echipamente originale folosite in misiuni spatiale Iris Titan SHOPPING CENTER organizeaza in perioada 1 -€“ 11 noiembrie 2012 un eveniment in premiera in Romania, "COSMOS 2012 - MIT SI ADEVAR", o expozitie cu cea mai mare colectie de obiecte si echipamente originale din spatiu, atestata de Guinness World Records. Obiectele au fost utilizate in celebre programe spatiale europene, americane si rusesti, precum Sputnik, Explorer sau Apollo.
webRelease: Conferinta "€œ2012-Cooperatives: A pathway to enviromental, sustainability and developement"€, cu ocazia celebrarii a 67 de ani de la infiintarea ONU, si-a indeplinit obiectivele Pe data de 25 octombrie 2012, incepand cu ora 12:00, la Casa ONU de pe bdul Primaverii, peste 40 de tineri interesati de ONU s-au intrunit pentru a dezbate rolul cooperativelor in dezvoltarea sociala si economica a lumii. Conferinta organizata de catre Asociatia Tineretul ONU din Romania s-a deschis cu mesajul Secretarului-General al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, care a transmis ideea ca fara o cooperare continua intre natiuni nu se poate realiza nimic.
TEDxBucharest 2012 - idei care merita impartasite Pe data de 16 Noiembrie 2012 intram in lumea ideilor care merita impartasite. Peste 1000 de participanti, lideri din domenii precum PR, marketing, design, IT, arhitectura, juridic isi bifeaza in agenda cea de-a patra editie a TEDxBucharest. Inregistrati-va si voi pana la data de 2 Noiembrie si prindeti un loc la cel mai mare eveniment de business, arta si tehnologie al anului.
webRelease: Seminar SMART SEE: Privind spre viitor prin ochii experientei acumulate Timisoara, 30 octombrie 2012: Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei, impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, in calitate de Autoritate Nationala si Punct National de Contact pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei (SEE) vor organiza seminarul "€œSMART SEE: Privind spre viitor prin ochii experientei acumulate"€. Acesta va reuni experti si factori de decizie politica, dar si participanti in proiectele SEE.
webrelease: Asociatia tineretului ONU din Romania va invita la conferinta cu tema: "2012 cooperatives: A pathway to enviromental sustainability and development" Joi, 25 octombrie 2012, incepand cu ora 12:00, la Casa ONU, Bulevardul Primaverii, nr.48A, Sector 1, Bucuresti, Asociatia Tineretul ONU din Romania organizeaza o conferinta ce isi propune sa surprinda modul in care cooperativele ajuta la atingerea scopurilor MDG-urilor, evidentiind MDG 7: "€žEnsure environmental sustainability"€ sŸi MDG 8: "Develop a global partnership for development". Evenimentul se va desfasura sub forma unei prelegeri urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri.
webrelease: Lucia va canta la Gala Persoanelor cu Dizabilitat›i Lucia va participa la cea de-a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, care va fi difuzata in data de 2 decembrie 2012 la TVR1. Lucia, adica Lucia-Maria Popescu, are 18 ani si anul trecut a fost descoperita de membrii trupei The MOOoD, dupa ce le-a trimis un cover al uneia dintre piesele lor. "Silence" a cucerit repede internetul, adunand in cateva luni peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, iar ultimul ei single, "Me Over You" a fost la fel de bine primit de fanii pe care artista a reusit sa ii stranga nu numai din tara, dar si din strainatate.
webRelease:​Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeaza in perioada 25 -27 octombrie 2012, la Romexpo, evenimentul expozitional dedicat tehnicii de securitate Romanian Security Fair Expozitia se adreseaza tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si strainatate, precum si specialistilor si consumatorilor de securitate. Tematica sa vine in intampinarea nevoii de a raspunde unor provocari din ce in ce mai mari cu solutii performante, care sa asigure un nivel cat mai adecvat de securitate, atat in mediul rezidential si business, cat si in cel dedicat infrastructurilor critice.
webRelease: Editia a doua a misiunii de afaceri americane va avea loc la Chisinau, la inceputul lunii noiembrie  Camerele Americane de Comert din Romania sŸi R. Moldova, in parteneriat cu Organizatia de Atragere a Investitiilor sŸi Promovare a Exportului din R. Moldova organizeazaƒ la ChisŸinaƒu editia a doua a Misiunii de afaceri americane, ce va avea loc in perioada 8 -€“ 9 noiembrie a.c.
webrelease: Targul de Cariere revine la Baia Mare cu cea mai buna oferta de joburi Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la editia de toamna a celei mai mari retele de targuri de cariere din tara si din Republica Moldova, care revine pe plan local, in 18 octombrie in Baia Mare, la al doilea etaj al mall-ului Gold Plaza.
webRelease: CliniClowns Romania - Cina Caritabila 11000 euro stransi in cadrul celei da-a treia editii a Galei CliniClowns Charity Dinner, organizata miercuri, 10 octombrie la Hotel Continental, cu sustinerea Ambasadei Olandei la Bucuresti, a Fundatiei UTI si a Fundatiei Vodafone. 70 de persoane, reprezentanti ai peste 15 de companii au ales sa petreaca miercuri seara, la Hotel Continental o seara caritabila in beneficiul Fundatiei CliniClowns - Eureko, UTI, Vodafone, Deloitte, Rabo Bank, Unicredit Leasing, Heidi, Gabana Farm, Friesland Campina, Remat Holding, FruFru, Securitas, Damen Galati.
Ultima saptamana de inscrieri la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012 - o oportunitate completa de pregatire Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012, organizata in perioada 25 - 27 octombrie, la Sibiu.
webRelease: Participa alaturi de cei mai buni intreprinzatori la Topul National al Firmelor Private din Romania Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) impreuna cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor Pentru IMM-uri (AIPPIMM) organizeaza vineri, 02 noiembrie 2012, incepand cu orele 12.00, la Palatul Parlamentului, sala A. I. Cuza, opul National al Firmelor Private din Romania, editie Jubiliara - XX - "Top 2011".
webRelease: Romanian Security Fair va avea loc intre 25-27 octombrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeaza in perioada 25 -27 octombrie 2012, in Pavilionul Central Romexpo, unul dintre cele mai mari evenimente expozitionale dedicate tehnicii de securitate din Europa de sud-est - Romanian Security Fair (RSF 2012).
webRelease: Targul de Cariere revine cu cea mai buna oferta de joburi Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la editia de toamna a celei mai mari retele de targuri de cariere din tara si din Republica Moldova, care se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie in orasele Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Iasi, Timisoara, Chisinau si Balti.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by