newsletter rss
HotNews.ro
Valentin Negoita, ECOTIC: Fii responsabil! Scapa corect de electrocasnicele uzate In cazul responsabilizarii populatiei intervin doua argumente, atat cel al "trand-ului verde", mai ales in randul tinerilor, dar si discount-ul oferit de retail-eri la achizitionarea unui produs nou si predarea unui echipament vechi. Aceasta actiune a prins foarte bine la populatia romaneasca, obisnuita de pe vremuri cu ideea de colectare, sustine Valentin Negoita, presedinte ECOTIC.
webRelease: „Mehedinti :  Judetul Verde” ECOTIC, in parteneriat cu Institutia Prefectului Mehedinti si EuDiS vor demara in data de 16 octombrie 2009, Proiectul Pilot „Mehedinti - Judet Verde”. La eveniment sunt anuntati sa participe, pe langa reprezentantii partilor implicate in acest proiect, si reprezentanti ai autoritatilor locale, centrale, membri ai Consiliilor Judetene, Primariilor, Garzii de Mediu, Agentiei pentru Protectia Mediului, Inspectoratului Scolar Judetean si reprezentanti mass-media.  
Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat  Esti implicat, ai vazut sau cunosti un proiect pentru mediu curat? Propune-l pentru premiere la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, organizata de ECOTIC si HotNews.ro sub egida Ministerului Mediului.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by